3 anledningar att Säfsen har de mest prisvärda liftkorten

Vi vill att så många som möjlig ska ha möjlighet att testa och kanske lära sig älska att åka skidor. Och då får inte giriga priser stå i vägen.

1. Liftkortspriset

Våra liftkortspriser tål att jämföras. Vi vågar till och med påstå att vi är en av de mest prisvänliga skidorterna! För att göra det enkelt har vi sammanställt våra priser i tabellen nedan.

SkidortVecka1 dag
Säfsen Ski Resort1 780 kr 480 kr
Lofsdalen1845 kr465 kr
Hovfjället1 920 kr470 kr
Kungsberget1 925 kr460 kr
Romme Alpin2 085 kr560 kr
Branäs2 350 kr565 kr
Idre2 423 kr557 kr
Kläppen2 505 kr545 kr
Stöten2 680 kr521 kr
Sälen2 720 kr566 kr

* Med reservation för eventuella skrivfel eller prisändringar.

I Säfsen ingår dessutom spårkort för längdskidåkning om du köper kortvecka- eller weekend liftkort. Barn under 15 år har alltid gratis spårkort!

3. Liftkort ingår när du går i skidskolan

Visst är det självklart att det ska ingå liftåkning under tiden man går skidskola utan att behöva betala extra? Det tycker vi och så är det i Säfsen. Men är långt ifrån självklart på andra populära skidorter.

Säfsen skidskolelärare och liten skidskolelev.

4. Föräldraliftkort – liftkortet man delar på

Ibland kan man som förälder med flera barn ibland behöva dela på sig. Man turas om att åka skidor, pulka eller ordna mellis. Då kan det vara smidigt att ha ett liftkort som man kan dela på. Föräldraliftkortet fungerar precis som ett vanligt liftkort men två personer kan turas om att använda det. Läs mer om Föräldraliftkortet.

Dela liftkort mellan föräldrarna.

Säfsenmanifestet

Vi vill inte bara vara Sveriges mest prisvärda skidort. Vi vill också vara det bästa valet av skidort för barnfamiljer! På Säfsen älskar vi att åka på skidsemester, men vi vet också att det är saker som utmanar inte minst en barnfamilj på semester. Därför har vi skapat Säfsenmanifestet. Här har vi samlat våra 30 bidrag och löften för en enkel och strulfri skidresa för hela familjen. Läs mer här.

bloggen

Säfsenmanifestet för skidresan

Våra 24 löften till dig som gäst

I Säfsenmanifestet har vi samlat våra våra 25 bästa bidrag för en enkel och strulfri skidresa.

Läs mer