After ski i Säfsen

Pjäxdisco för ung som gammal

Efter en lång och härlig dag i skidbacken är det aldrig fel med lite pjäxdisco. Hela säsongen bjuder vi på after ski i Hyttan med levande musik. Dessutom bjuder Filurius in till barndisco med glittrande discokula och svängig musik för alla knattar. Vi ses i vimlet!

Föräldrar skålar och barnen fikar efter skidåkning.

After ski för alla åldrar i Hyttan Bar

Hos oss i Säfsen trivs alla åldrar, från liten parvel till morfar och farmor. Under hela vintersäsong är Hyttan Bar öppen. Sjunk ner i mjuka soffor och härliga fåtöljer vid den sprakande öppna spisen. Beställ en värmande kaffe, choklad eller kanske en Irish Coffe. Såklart finns det också go-fika för den sötsugna . Hela vintersäsongen bjuds det på after ski på lördagar med levande musik av duktiga musiker. Och för alla barn blir det sväng och hålligång när älgen Filurius bjuder in till barndisco. Dagar och tider för after ski.

Barndisco med Filurius

Varje tisdag och fredag hela vintersäsongen snurrar discokulan när Filurius bjuder alla knattar på barndisco i Hyttan Bar. Ta med mamma och pappa, farmor, morfar och alla andra och sväng loss tillsammans på dansgolvet. Dagar och tider för Filurius disco.

Flicka med barndrink i baren på Filurius disco.

Filmhörna och lekrum

På Säfsen Resort tänker vi på barnen. Därför har ordnat med ett färgglatt lekrum och en videohörna med härliga stora kuddar att mysa i. Om barnen skulle tröttna att vänta på föräldrarna som säkert vill njuta lite längre av den goda maten i Hyttan Kök. Lekrum och filmrum ligger bara några steg från restaurang och bar. Fiffigt för både barn och vuxna, visst!

Välkommen på after ski i Säfsen

Under hela vintersäsongen bjuder vi in till after ski lördagar. Redan i backen vankas det pjäxdans på Wärdshus & Café kl 15 och senare på kvällen i Hyttan Bar i stugbyn. Tisdagar och fredagar är tillägnade våra yngsta gäster. Då är det barndisco i Hyttan Bar. Under jul och nyår är after ski 25/12, 30/12 och 31/12. I samband med sportlov, vecka 7-9, utökar vi med musik och underhållning också fredagar.

Band/musiker

Tisdag 18/2 – Janne Karlsson. Afterskispecial
Fredag 21/2 – Jocke Göransson Afterski + Hyttan
Lördag 22/2 – Jocke Göransson Afterski + Hyttan
Tisdag 25/2 – Thomas Augustsson
Fredag 28/2– Teachers Blended
Lördag 29/2 – 5-manna band a la Thomas Augustsson
Lördag 7/3 Johnny Sörman After-Ski + Hyttan
Lördag 14/3 Janne Karlsson After-Ski + Hyttan
Lördag 28/3 Johnny Sörman After-Ski
Lördag 4/4 Matte Andersson After-Ski + Hyttan

Se exakta dagar, tider och platser för after ski och Filurius disco i kalendern

Detta händer i säfsen

= För barn
= Hyttan
= Skidbacken
= För barn
= Hyttan
= Skidbacken