Filurius BMX-bana

Gupp, kurvor och lagom läskiga hopp

Vår populära cykelarena ligger centralt i stugbyn och innehåller bland annat Filurius BMX-bana. Här stortrivs alla fartglada som älskar gupp, kurvor och lagom läskiga hopp. Hyr cykel i sportcenter Björnen precis bredvid eller medtag egen. Tillgång till BMX-banan ingår i Äventyrspasset.

Cykelskoj för hela familjen

I hjärtat av Säfsen Resort, mittemot Hyttan, ligger Filurius busroliga BMX-bana som ingår i cykelarenan. Här har hela familjen superskoj med spännande utmaningar i hopp, skutt och minivelodromer. Här kan också de allra minsta sparka sig fram på tramplösa kick bikes. Vill någon i familjen hellre vässa på tekniken så ligger själva cykelarenan kant i kant. Det ska vara lätt att hålla koll på familjen även när man har olika önskemål och behov tycker vi på Säfsen.

Ingår i Äventyrspasset

Har ni bokat boende i Säfsen Resort så får ni också Äventyrspasset som ger tillgång att använda cykelarenan som innehåller en massa mer utöver Filurius BMX-bana. Dessutom också mycket mer skoj i Äventyrspasset! Besöker ni oss utan att boka boende kan ni naturligtvis köpa till det prisvärda Äventyrspasset. Kontakta oss i sportcenter Björnen. Läs mer om Äventyrspasset här.

Små pojkar cyklar bmx och kick bike på terrängbana.

Växla upp för Naturstigen

När barnet känner sig trygg på Filurius BMX bana är det kanske dags att testa kurvor och backar i ”den verkliga” naturen. Granne med cykelarenan finns en mindre skog med en spännande och lagom utmanade cykelled att börja utforska cykling i skog och natur. Läs mer här om Naturstigen.

Barn cyklarpå grusväg i skogen.

Prislista cykel

Här hittar du allt du behöver för en tur på hjul. Oavsett erfarenhet har vi en cykel som passar dig. För mer alternativ av cyklar och antal dagar, se vår prislista här.

Cykel från nybörjare till proffs

Säfsen bjuder på roliga cykelupplevelser för hela familjen. Här finns cykelleder som passar alldeles oavsett ålder och tidigare erfarenhet av cykling.

Cykla med barn i Säfsen

Har barnet inte testat på mountainbike tidigare? Då har ni kommit rätt! Vår populära cykelarena innehåller en rolig BMX-bana för att öva på gupp, roliga grussvängar och lagom läskiga hopp. Läs mer här om cykling i Säfsen, Dalarna.