Filurius skogsäventyr

Upptäck skogen och kom närmare naturen.

Följ med Filurius ut på ett skogsäventyr. Här kommer vi upptäcka allt om Säfsens skogar.
Fokuset ligger på att lära sig hur man kan ha kul i skogen och att lära sig hur man tar hand om naturen.

Filurius är med i början för att peppa igång er innan ni sticker iväg på ert äventyr med våra erfarna lekledare och sedan kommer Filurius tillbaka i slutet så alla får möjligheten att berätta om sitt äventyr.

Info

Pris: 250 kr/person
Ålder: 4-9 år

Filurius Säfsen

Filurius

Hej! Det är jag som är Filurius, jag är en älg i mina bästa år som stortrivs här uppe i skogarna runt Säfsen där jag är född och uppvuxen. Vi älgar bryr oss inte riktigt om hur gamla vi är men jag har i alla fall hunnit passera 30 år. Jag är gift med den sötaste älgtjejen i skogen, hon heter Filura och tillsammans har vi en son som heter Filur, som är ett riktigt busfrö.

Jag har bott här i Säfsen sedan jag var liten och har många vänner ute i skogarna men jag har tre vänner som är mina riktigt bästa vänner, vi har vuxit upp tillsammans. Det är Räven Ragge, Haren Harry och Björnen Bjarne.

Du kanske undrar var jag gör på dagarna? Jag älskar att vara ute i skogen, umgås med mina kompisar, fiska, paddla kanot och på vinter så finns det inget roligare än att åka skidor.

När du kommer och hälsar på i Säfsen är chansen stor att du kommer träffa mig. Jag tycker om att umgås med alla som är i Säfsen och göra roliga saker tillsammans.