Snowcamp – actionsport i Dalarna

Häftiga hopp, studs och trick för alla åldrar.

Snowcamp passar alla med spritt i benen. Kombinera Säfsen-besöket med actionfyllda Snowcamp i grannbyn Fredriksberg. Oavsett årstid bjuds på häftiga hopp, studs och trick för såväl barn som vuxna.

Mamma tar emot litet barn i skumgummihav på SnowCamp.

Glädje, energi och träning på studsmatta

Snowcamp är ett unikt lekhus där barn och ungdomar i alla åldrar får möjlighet att utvecklas inom actionsport på ett tryggt och säkert sätt. Med lekfull träning på trampolin, studsmatta, vattenhopp och mer kan du även utvecklas i eventuellt annan sport som du utövar. Och inte minst – ha grymt roligt! Faktum är att föräldrar brukar ha minst lika skoj på studsmattorna som de små.

Actionsport nära Stockholm

Snowcamp ligger i grannbyn Fredriksberg, ca 800 meter från skidanläggningen Säfsen Ski Resort och ca 1,2 kilometer från Säfsen stugby. Och bara tre timmar från Stockholm.

Barn gör en volt ner i skumgummihav på lekland

Prova på-aktiviteter året runt

Prova-på-pass 2 timmar

Under hösten och vintern arrangerar Snowcamp prova-på aktiviteter för alla Säfsens gäster. Med en rutinerad instruktör lär du dig grunderna att hoppa studsmatta och att göra enkla trick. Efter en introduktion är du redo att gå loss på studsmattor och hoppa i skumgummigropen. Kanske vågar du också prova en volt? Instruktören finns hela tiden tillhands om du vill ha tips och coachning.

Slip´n slide

Under sommaren kan du testa Slip´n slide, en cool waterslide med 14 fallhöjsmeter som avslutas med ett hopp. Ett pass är två timmar och utrustning (våtdräkt, flytväst och hjälm) ingår i samma pris som ett hopp-pass. Passar alla som är lite modiga. De äldsta gästerna i Slip´n slidr är två 61 åriga damer. Garanterat adrenalinkickande och kul!

Drop in

Naturligtvis kan ni också vara spontana och boka ett drop in-besök. Ett två timmars pass ”Hopp-pass” börjar med en kort introduktion för att därefter släppa energin fri på våra professionella studsmattor. Vi har utbildade och duktiga instruktörer på plats under hela passet. Obs! Boka plats även för Drop in. Så tråkigt om ni kommer till oss och det är fullt …

Priser Drop in

Drop in SnowcampPris
Fyllt 8 år200 kr
Ej fyllt 8 år 100 kr
Familjeerbjudande
(2 vuxna + 3 barn)
500 kr
Privat lektion (1 tim)695 kr

Camp på skollov

Kan du inte få nog av roliga Snowcamp? Kolla in de roliga camps som arrangeras under sommarlov, höstlov och sportlov. Här ingår actionsportaktiviteter, logi, helpension, coachning och självklart massor av grymt kul lägerhäng.  På vintern ingår även skidåkning i Säfsen Ski Resort.

Boka barnkalas eller möhippan på Snowcamp

Är ni en skola, förening, ett kompisgäng eller vill arrangera ett oförglömligt barnkalas, en svensexa eller möhippa? På Snowcamp finns en mängd aktiviteter, proffsiga instruktörer och även boende och mat om ni önskar det. Kontakta info@snowcamp.se så hittar vi tillsammans på ett kul upplägg för ett oförglömligt minne!