Snowcamp – actionsport i Dalarna

Häftiga hopp, studs och trick för alla åldrar.

Snowcamp är ett unikt lekhus där barn och ungdomar i alla åldrar får möjlighet att busa och utvecklas inom actionsport på ett tryggt och säkert sätt. Med lekfull träning på studsmatta i skumgroparna kan du även utvecklas i andra sporter som du utövar. Och inte minst – ha grymt roligt! Faktum är att föräldrar brukar ha minst lika skoj på studsmattorna som de små.

Mamma tar emot litet barn i skumgummihav på SnowCamp.

Actionsport nära Stockholm

Snowcamp ligger i anslutning till skidanläggningen Säfsen Ski Resort, ca 1,2 kilometer från Säfsen stugby och bara tre timmar från Stockholm.

Snowcamp läger i Säfsen

Prova på-aktiviteter året runt

Hoppass två timmar

Snowcamp arrangerar prova-på aktiviteter för alla Säfsens gäster. Med en rutinerad instruktör lär du dig grunderna att hoppa studsmatta och att göra enkla trick. Efter en introduktion är du redo att gå loss på studsmattor och hoppa i skumgummigropen. Kanske vågar du också prova en volt?

Slip´n slide & vattenhopp

Under sommaren kan du testa Slip´n slide, en cool waterslide med 14 meters fallhöjd som avslutas med ett hopp. Ett pass är två timmar och utrustning (våtdräkt, flytväst och hjälm) ingår i priset. Passar alla som är lite modiga. De äldsta gästerna i Slip´n slide är två 61 åriga damer. Garanterat adrenalinkickande och kul!

Snowcamps på skollov

Kan du inte få nog av roliga Snowcamp? Kolla in de roliga camps som arrangeras under sommarlov, höstlov och sportlov. Här ingår actionsportaktiviteter, logi, helpension, coachning och självklart massor av grymt kul lägerhäng.  På vintern ingår även skidåkning i Säfsen Ski Resort.
Läs mer om våra camps här.

Boka barnkalas, skolresa, möhippan eller svensexa på Snowcamp

Är ni en skola, förening, ett kompisgäng eller vill arrangera ett oförglömligt barnkalas, en svensexa eller möhippa? På Snowcamp finns en mängd aktiviteter, proffsiga instruktörer och även boende och mat om ni önskar det. Kontakta info@snowcamp.se så hittar vi ett kul upplägg för ett oförglömligt minne!