Spa & massage

Avkoppling och återhämtning

Våra utbildade massageterapeuter hjälper din kropp att slappna av efter en dag ute i naturen eller i skidbacken. Vad sägs om en fotmassage för trötta fötter som stått i pjäxor eller vandrat en hel dag? Välkommen till vårt välgörande spa.

Vilorum på spa.

Säfsen spa

Vi tycker att aktiviteter och avkoppling hör ihop. En vistelse hos Säfsen Resort kan utöver friluftsaktiviteter, också innehålla avkoppling i vårt fina spa. Vad passar väl bättre än att efter frostnupna timmar i skidbacken sjunka ner i en fåtölj blickandes ut över vinterlandskapet. Eller att avsluta en dag på mountainbike över stock och sten med en mjukgörande massage. Du kan också bara koppla av i vår fina relaxavdelning med sköna liggstolar och bastu. I vår reception kan du hämta vår kompletta spabehandlingsmeny.

Unna dig en välförtjänt avkoppling, eller varför inte överraska någon du tycker om med en lyxig gåva i form av en spabehandling.

Boka din spa upplevelse

För att vara säker på att få din njutningsfulla stund, förboka din behandling i receptionen, maila oss på info@safsen.se eller ring telefon 0591-77 50 00.

Utvalt för dig

Våra behandlingar

I vårt spa erbjuder vi en mängd olika behandlingar noga utvalda för att du ska få ut det bästa av vistelsen här i Säfsen.

Massage

Yoga och tai chi

Aktiv semester i all ära, men emellanåt är det skönt att bara ta det lugnt och komma ner i varv. Känn hur energin sakta kommer tillbaka med ett stärkande yogapass. Välj mellan morgonyoga 1 timme eller ett längre pass på 1,5 timme. Eller varför inte komma i form med ett pass thai chi och släppa på spänningar i kroppen. Se vår kalender för exakta tider och plats här.

Spa på vildmarksön Gusserholmen

Vad sägs om ett spa omgiven av skog och vatten. På vår närliggande vildmarksö Gusserholmen finns vedeldade badtunnor. Hit tar du dig smidigt på sommaren, hyr kanot, kajak eller båt i vårt sportcenter Björnen.

Prislista

Vi erbjuder vi allt från klassisk massage till kompletta spabehandlinga. För att se hela vårt utbud finns vår massagefolder att hämta i receptionen på Hyttan. Boka din behandling via info@safsen.se eller på telefon 0591-77 50 00.

BehandlingTidPris
Massage rygg axlar & nacke25 min370 kr
Säfsen komplett80 min950 kr
Turskisk helkroppspeeling25 min450 kr
Turkisk helkroppspeeling50 min 695 kr
Turkisk helkoppspeeling80 min950 kr
Vital helkroppsmassage25 min400 kr
Vital helkroppsmassage50 min650 kr
Vital fotmassage25 min390 kr
Antistress massage40 mni570 kr
Klassisk massage25 min395 kr
Klassisk massage50 min695 kr
Aroma massage50 min650
Massagebehandling med singing bowls25 min395 kr
Säfsen komplett80 min950 kr
Aktiv relax80 min950 kr
Tid för mig110 min1250 kr
Ansiktskur25 min490 kr
Barnmassage25 min290 kr

Upplevelse för kropp och sinne

I Säfsen erbjuder vi ett dignande utbud med friluftsaktiviteter både sommar som vinter. Efter en dag full med rörelse, motion och nya intryck kan det vara skönt att få koppla av i vårt spa.

Unna dig

Visst är du värd en avkopplande stund i vår fina Spa relaxavdelning efter en vandring i skog och mark. Eller överraska någon du tycker om med en lyxig gåva i form av en spa-behandling.

Våra behandlingar är speciellt framtagna för att passa den aktiva livsstilen i Säfsen. I vårt spa kan du få slappna av efter en aktiv dag med barnen och samla ny energi för morgondagens upplevelser.

För att vara säker på att få din njutningsstund, förboka din behandling genom att maila info@safsen.se eller ring tel 0591-77 50 00.