Spa & massage

Avkoppling och återhämtning

Våra utbildade massageterapeuter hjälper din kropp att slappna av efter en dag ute i naturen eller i skidbacken. Vad sägs om en fotmassage för trötta fötter som stått i pjäxor eller vandrat en hel dag?

Boka din upplevelse

För att vara säker på att få din njutningsfulla stund, förboka din behandling i receptionen, maila oss på info@safsen.se eller ring telefon 0591-77 50 00.

Våra behandlingar

Vi erbjuder en mängd olika behandlingar noga utvalda för att du ska få ut det bästa av vistelsen här i Säfsen.

Massage

Yoga

Aktiv semester i all ära, men emellanåt är det skönt att bara ta det lugnt och komma ner i varv. Känn hur energin sakta kommer tillbaka med ett stärkande yogapass på Snowcamp. Välj mellan morgonyoga 1 timme eller ett längre pass på 1,5 timme. Se vår kalender för exakta tider och plats här.

Upplevelse för kropp och sinne

I Säfsen erbjuder vi ett dignande utbud med friluftsaktiviteter både sommar som vinter. Efter en dag full med rörelse, motion och nya intryck kan det vara skönt att få koppla av i vårt spa.

Unna dig

Visst är du värd en avkopplande stund i vår fina Spa relaxavdelning efter en vandring i skog och mark. Eller överraska någon du tycker om med en lyxig gåva i form av en spa-behandling.

Våra behandlingar är speciellt framtagna för att passa den aktiva livsstilen i Säfsen. I vårt spa kan du få slappna av efter en aktiv dag med barnen och samla ny energi för morgondagens upplevelser.

För att vara säker på att få din njutningsstund, förboka din behandling genom att maila info@safsen.se eller ring tel 0591-77 50 00.