Adventure days i Säfsen

Hisnande motorcykeläventyr i fantastisk miljö.

Häng med på en spännande äventyrsupplevelse 24-27/9 på motorcykel i en fantastisk miljö. Njut av god mat, inspirerande föreläsningar, guidade turer i alla svårighetsgrader, förarutbildningar och mycket mer

Tradition i Säfsen sedan 2009

Redan 2009 arrangerades för första gången Adventure Days tillsammans med BMW Motorrad och Touratech. Sedan dess har det blivit ett årligt återkommande event där hundratals äventyrsmotorcyklister samlas och kör underbara grusvägar tillsammans. Oavsett vad du kör för motorcykel* är du lika välkommen till Adventure Days, den bör dock vara av offroad/äventyrsmodell och du får inte vara rädd för att skita ner den. Vad du har för erfarenhet av gruskörning spelar ingen roll, vi har allt från lätta, lugna turer till tekniska snabba turer. Adventure Days är för alla! Vi bor i mysiga timmerstugor på Säfsen i södra Dalarna och äter utsökt mat under hela eventet.

*Eventet är öppet för alla typer av motorcyklar med undantag av lätta hojar anpassade för enduro som tex. KTM EXC, Yamaha WR, Honda CR, Husaberg TE och motsvarande.

Komplett paket där allt ingår

Priser

Vid bokning innan 31 mars Vid bokning efter 31 mars
Del i timmerstuga med bastu – delat rum 5495 SEK
Del i timmerstuga med bastu – eget rum 6995 SEK
Del i timmerstuga med bastu – delat rum 5995 SEK
Del i timmerstuga med bastu – eget rum 7495 SEK