Boka-tidigt bonus

Få 10% av bokningsvärdet att handla annat för i Säfsen!

Boka vinterns skidresa redan nu och få mer för pengarna! Säfsen Ski Resort har allt som hör en riktig skidsemester till – utom den långa resvägen. Här får du bra skidåkning både alpint och längd, barnaktiviteter, skidskola och äventyr för hela familjen. Passa på att boka i tid för ännu mer skoj.

Information om paketet

Boka senast den 1/11 och få 10 % Boka-tidigt bonus på hela värdet av bokningen när du bokar online. Bonusen använder du som betalning på plats i Säfsen. Du får bonus på allt som går att förboka: boende, liftkort, skidhyra och skidskola. Ju högre värde på bokningen desto mer att handla för på plats. Bonusen gäller som betalning på plats i Säfsen till exempel i restaurangen, skiduthyrningen, köp av liftkort och aktiviteter*. Går ej att kombinera med andra rabatter.
*Vissa aktiviteter som drivs av externa entreprenörer är undantagna så som spa och livsmedel.

Det bästa med att boka sitt favoritboende i god tid är att man dessutom får en boka-tidigt bonus

Räkna ut din Boka-tidigt bonus

En familj med 2 barn och 2 vuxna bokar en stuga vecka 5 samt två liftkort för vuxna och två skidutrustningar till barnen.
Summan på bokningen blir 7 505 kr och familjen får 750 kr att spendera på plats i t ex. restaurangen eller för att köpa annat i Säfsen Resort.
(3535, 2×1490, 2x 495 = 7 505 kr)

Så här fungerar det

Bra att veta

Använd bonusen här