Boka tidigt rabatt vintern 23/24

Få 10% rabatt på boende och skipass

Boka vinterns skidresa redan nu och få mer för pengarna! Säfsen Ski Resort har allt som hör en riktig skidsemester till – utom den långa resvägen. Här får du bra skidåkning både alpint och längd, barnaktiviteter, skidskola och äventyr för hela familjen. Passa på att boka i tid för ännu mer skoj.

Så här fungerar det

10% rabatt på logi dras av direkt (städ rabatteras ej).
Boka skidsemester senast den 31/10 på safsen.se
För liftkort gäller rabatten vid samma tillfälle som logi och vid samma längd som vistelsen (ex om du bokar boende tors-sön gäller liftkortsrabatten på weekendkortet som ger fyra dagars skidåkning).

* Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden

Det bästa med att boka sitt favoritboende i god tid är att man dessutom får en boka tidigt rabatt

Populära boende under vintern

I Säfsen kan du bo i stuga och på vintern också i lägenhet direkt vid backen. Flera av våra boenden har öppen spis och bastu och i några kan du ta med hund och andra husdjur.

Pistnära

Solslingan

6 bäddar
Nybyggda lägenheter direkt vid skidbackarna. Fullt utrustade med allt en familj behöver på skidsemester. När du stiger ut genom dörren har du ca 50 m till skidbacken.
Läs mer om Solslingan
Pistnära
Boka boende i Säfsen

Vargspåret

6+2 och 10+2 bäddar
Bekväma och moderna lägenheter direkt vid skidbackarna med unikt ski in, ski out läge. Fullt utrustade med allt man behöver för en familj på skidsemester. Kliv ut genom dörren, spänn fast skidorna och glid direkt ut i skidbacken. Besöker du oss under vår gröna säsong bor du direkt i anslutning till vandring och cykelleder med storslagen utsikt mot Solbergets topp.
Läs mer om Vargspåret
För stora familjen
Nära till Hyttan
Röda stugor i vinterlandskap.
Dukat köksbord i stuga med braskamin.
Kök med matbord i stuga.
Sovrum i stuga.
Röd stuga omgiven av skog i kvällsljus.

Dalen

9+2 och 10+2 bäddar
Dalen är beläget vid den östra infarten genom stugbyn, cirka 300-400 meter från receptionen. Närhet till leder vid Österhöjden och Mellanfallet.
Läs mer om Dalen

Barnens skidåkning

Med ett skidområdet skapat för barnfamiljer, kort restid och många kringaktiviteter som till exempel Snowcamp är Säfsen perfekt för en skidsemester.

Skidområdet har tydliga olika delar anpassade för barn i olika åldrar. Om du är liten och ska åka för första gången finns Barnens Skidland med rullband och svänghjälpmedel. Är du något mer van och gillar gupp är Lekparken stället att hänga på och gillar du att hänga mer i luften än på snön så erbjuder Folkparken just det.

Andra populära erbjudanden

fr. 1 495 kr

Filurius kompisveckor

Bästa veckorna för alla knattar – det mesta ingår!

Filurius bjuder alla sina minsta kompisar 0-7 år på gratis skidhyra, liftkort och massor av aktiviteter, du kommer väl?

fr.1 495 KR
Boka
Läs mer
fr. 4 707 kr

Jullov i Säfsen

Skidåkning, aktiviteter, god mat och tid med familjen. Allt som hör ett bra jullov till.

Samla familjen och fira julledigheten med en skidsemester i Säfsen. Skidåkning varvas med stugmys och roliga familjeaktiviteter.

fr.4 707 KR
Boka
Läs mer