Boka vintern 2022/2023

Boka nästa års skidsemester redan idag och säkra ditt favoritboende.

Barnens skidåkning

Med ett skidområdet skapat för barnfamiljer, kort restid och många kringaktiviteter som till exempel Snowcamp är Säfsen perfekt för en skidsemester. Och genom att lägga till vårt Inklusive-paketet så ingår liftkort, skidhyra, middagar, städning och linne.

Skidområdet har tydliga olika delar anpassade för barn i olika åldrar. Om du är liten och ska åka för första gången finns Barnens Skidland med rullband och svänghjälpmedel. Är du något mer van och gillar gupp är Lekparken stället att hänga på och gillar du att hänga mer i luften än på snön så erbjuder Folkparken just det.

Våra mest populära längdspår startar från skidområdet vilket gör att om någon i familjen vill ta en stärkande längdtur en stund så är det enkelt. Prova också Filurius längdäventyr, en skojig rundbana med gupp, terrängvågor och annat som både är roligt och utvecklande för balans och skidvana.

Familj med fyra barn åker längdskidor i Säfsen.

Aktiviteter

Vi gillar att vara utomhus och erbjuder massor med aktiviteter som till exempel skidbingo, skattjakt och andra upptåg anpassade för olika åldrar. I kalendern hittar du aktuella dagar och tider , några exempel:

Enkelt ock bekvämt

I samband med att du bokar din skidresa kan du lägga till vårt Inklusive-paket där allt som behövs ingår; middagar, skidhyra, liftkort, städning och linne. Då får ni många skiddagar, enklare att packa och mer tid att umgås när alla middagar står serverade.

Prisexempel v.2

Pris per stugaTorsdag-söndag Söndag-torsdagSöndag-söndag
Timmerstuga 4+2 bäddarfr. 2165 krfr. 695 krfr. 2685 kr
Timmerstuga 4+2 bäddar med bastufr. 2465 krfr. 915 krfr. 3055 kr
Ski in-Ski out lägenhet Vargspåret 10+2 bäddar med bastufr. 5400 kr2450 krfr. 5830 kr