Ditt eget julbord i Säfsen

Vi kommer i år att erbjuda ett eget “Julbord” serverat vid Ert bord. När du kliver in på Hyttan så börjar vi med att bjuda på rykande het glögg och pepparkaka innan den första serveringen anländer till bordet där du finner våra inlagda sillar, lax, rökt älg, korvar, leverpastej, julskinka mm…

Till andra serveringen kommer detgoda varma till bordet, Janssons frestelse, älgköttbullar (självklart skjuten i skogarna runt Hyttan), revbensspjäll, omelett & prinskorv.

Som en fin avslutning kommer allt det söta! Ostkaka, ris ála Malta, kryddkaka, lagrad ost, knäck & hemgjord chokladtryffel.

Slå dig ned, njut av maten och utsikten över Säfsens vinterlandskap.

För att göra paketet fullständigt har vi komponerat ihop ett dryckespaket till er middag som ni kan välja till om ni önskar. Drycken är noga utvald till de olika rätterna.

Pris för Julbord

Julborden serveras varje helg fram till jul med start den 27 nov. ( Vill du lägga till boende och aktiviteter så har vi ett julbordspaket med övernattning att erbjuda.)

Vuxen 590 kr

Ungdom (8-15 år) 390 kr

Barn (4-7 år) 190 kr

Vi har begränsat antal sittplatser för att säkerställa distans. Så boka ditt bord så snart du kan för att vara säker på att få plats. Är ni en större grupp så kontakta Sandra Larsson direkt för bokning, Sandra.larsson@safsen.se.

Boka ditt bord genom att klicka här – Boka bord

Översiktsbild Säfsen skidbacke med skidåkare i kvällsljus.
Jul i Säfsen