Filurius födelsedagsvecka

Kom och fira Filurius!

Vi firar Filurius med ett hejdundrande födelsedagskalas som varar hela veckan. Det bjuds på snöiga aktiviteter, svängig musik, lekfulla tävlingar och roliga upptåg! Och självklart blir det afterski för hela familjen.

Detta händer

Filurius födelsedag firas hela vecka 13 (27 mars-2 april) med massor av aktiviteter och fartfyllda upptåg. Det blir tårtkalas, Filurius slalom, live-underhållning, godisregn, disco, afterski, skojiga tävlingar och mycket mer. Dessutom får Filurius yngsta kompisar 0-7 år gratis skidhyra för utförsåkning, gratis liftkort och mumsiga pannkakor. Erbjudandet för de yngsta skidåkarna gäller söndag till torsdag.

Fartfyllt födelsedagskalas med Filurius och hans kompisar. Du kommer väl!

After ski för hela familjen

After ski med dans och skoj för hela familjen. Vid fint väder är vi utomhus, annars inne i Wärdshuset.

Skidåkningen är bäst på våren

På våren är skidåkningen som bäst. Dagarna är längre, solen värmer skönt och man behöver inte ha lika mycket kläder på sig. Allra härligast är det att ta de första svängarna för dagen innan alla andra kommer. Stå på toppen av Solberget och blicka ut mot den uppåtgående solen över manchesterpister och skogar. Backarna är alltid som bäst innan allt sätter fart och skidåkningen är som bäst på våren.

Manchester

Allt detta ingår

Detta händer i säfsen

= För barn
= Prästudden
= Skidbacken
= För barn
= Prästudden
= Skidbacken

Fira med Filurius

Älgen Filurius med barn i en solig skidbacke

Ingen vet hur gammal Filurius är men vi vet att han älskar att fylla år, och såklart att åka skidor och hänga med sina kompisar i backen! Födelsedagen firas hela vecka 13 så samla familjen och varför inte också bästa vännerna och krama ur det sista av aktiva vinterdagar i nära, vackra Dalarna.

Vita pister och avkopplande familjetid

Det är alltid nära till Säfsen och till vita pister. Här får du skidåkning på nära avstånd från Stockholm och ännu närmare från Örebro endast 13 mil bort. I Säfsen är barnen huvudpersoner och i vårt barnvänliga skidområde finns framförallt snälla gröna och blå backar med härlig skidåkning genom skogen. Varje dag händer det något skoj för barnen!

Våfflor med glass I skidbacken

Priser och fakta

PrisexempelSön-torTor-sönHela veckan
Stuga i Hyttan-området (4 bäddar)1495 kr3450 kr 4155 kr
Stuga med bastu (4 bäddar)1960 kr4515 kr4820 kr
Lägenhet i skidområdet (6 bäddar)3660 kr6935 kr8120 kr