Fira nyår i Säfsen!

Nyår med vita snölandskap, stugmys och skidåkning

Fira in det nya året med en nära skidresa hemma i Sverige. Ta med hela familjen på en stämningsfull nyårsafton i Säfsen i Dalarna. Här får familjen ett traditionellt nyår med snötäckt skog, boende i ombonade stugor, nyårsmiddag och skidåkning både utför och på längden.

Nyårsfirande med hela familjen

Kom och upplev nyår i Säfsens snöiga landskap. Skapa ditt egna nyårspaket med boende, middag och liftkort. Varva dagarna med skidåkning, brasmys och nyårsfirande på Hyttan. Det händer massor av roligheter hos oss! Här är några tips på saker du och familjen inte bör missa under jullovet!

Filurius nyårsdisco för alla barn
Slalom med lysfacklor i skidområdet
Snowracer från toppen
Nyårspiff

Vintervit nyår med barn i Säfsen

Att hyra en stuga i ett vintervackert Dalarna ger familjen både härligt friluftsliv med skidor och avkoppling i våra ombonade stugor.

Att fira nyår i Säfsen är en upplevelse för hela familjen. Åka skidor, gå på barndisco, after ski och fira in det nya året med den goda nyårssupén i Hyttan Kök är höjdpunkterna.

Lämna onödig packning hemma och skippa stressen med maten. Hos oss finns all utrustning att hyra och i restaurangen serveras god mat med lokala inslag. Smidigt och enkelt, precis som det ska vara för en barnfamilj på skidsemester.

Pistnära

Solslingan

6 bäddar
Nybyggda lägenheter direkt vid skidbackarna. Fullt utrustade med allt en familj behöver på skidsemester. När du stiger ut genom dörren har du ca 50 m till skidbacken.
Läs mer om Solslingan
Pistnära
Boka boende i Säfsen

Vargspåret

6+2 och 10+2 bäddar
Bekväma och moderna lägenheter direkt vid skidbackarna med unikt ski in, ski out läge. Fullt utrustade med allt man behöver för en familj på skidsemester. Kliv ut genom dörren, spänn fast skidorna och glid direkt ut i skidbacken. Besöker du oss under vår gröna säsong bor du direkt i anslutning till vandring och cykelleder med storslagen utsikt mot Solbergets topp.
Läs mer om Vargspåret
För stora familjen
Nära till Hyttan
Röda stugor i vinterlandskap.
Dukat köksbord i stuga med braskamin.
Kök med matbord i stuga.
Sovrum i stuga.
Röd stuga omgiven av skog i kvällsljus.

Dalen

9+2 och 10+2 bäddar
Dalen är beläget vid den östra infarten genom stugbyn, cirka 300-400 meter från receptionen. Närhet till leder vid Österhöjden och Mellanfallet.
Läs mer om Dalen

Nytt år i nytt boende!

Nytt för säsongen! – Vi bygger nya lägenheter med ski in/ski out läge. Passa på att boka en av våra helt nya lägenheter på Solberget, direkt intill skidbacken.

Andra populära erbjudanden

fr. 4 707 kr

Jullov i Säfsen

Skidåkning, aktiviteter, god mat och tid med familjen. Allt som hör ett bra jullov till.

Samla familjen och fira julledigheten med en skidsemester i Säfsen. Skidåkning varvas med stugmys och roliga familjeaktiviteter.

fr.4 707 KR
Boka
Läs mer
fr. 5 387 kr

Påskfirande i Säfsen

Långa dagar, solen står högt och lite färre klädesplagg. Vårvintern är underbar.

Påsken kan vara den bästa tiden för skidåkning med längre och varmare dagar.

fr.5 387 KR
Boka
Läs mer