Höstlov i Säfsen

Vill du testa mountainbike, vandra i stora skogar eller uppleva fiske från en lugn sjö? Höstlovet är en perfekt tid att upptäcka Säfsen tillsammans. Här är våra bästa tips för ett bra höstlov i Dalarna.

Cykla

Cykla över vidsträckta fält och böljande berg eller ta första rullen på vår snälla BMX-bana. Säfsen bjuder på cykelupplevelser för hela familjen. Cykla med barn, träna distans inför långlopp eller cross country – vi har cykling oavsett önskemål! BOKA CYKEL >>

Vandra

Vill du komma riktigt nära naturen så är vandring ett fantastiskt val. Natursköna Säfsen i Dalarna är perfekt för att vandra med barn. Vi har lätta leder lagom att vandra med barn i bärsele och för de med korta ben som vill gå för egen maskin. Här finns också milslånga leder för dig som är van att vandra.

Aktiviteter

Under höstlovet arrangerar vi allt från Halloweenpyssel till disco, spökjakt och kokkaffebar vid Eldpalkojan. Här finns aktiviteter både inne och ute för hela familjen.

Fiskelycka

I naturvackra Säfsen finns en mängd sjöar. Faktiskt inte mindre än 175 sjöar och vattendrag. Vissa är som gjorda för den inbitne flugfiskeexperten. Andra är mer lämpade för kanotpaddling, bad och ljumma kvällar med metspö från brygga eller båt. Oavsett vilken fiskare du är så finns här ett fiske som passar just dig!

Boende i Säfsen

De flesta boenden är mysiga timmerstugor och alla är garanterat utan hemmets alla måsten. Välj mellan stugor med 4-12 bäddar och lägenheter i skidbacken med plats för upp till 12 personer. Flera av våra boenden har öppen spis och bastu och i några kan du ta med hund och andra husdjur.

Detta händer i säfsen

= För barn
= Prästudden
= Skidbacken
= För barn
= Prästudden
= Skidbacken