Jullov i Säfsen

Skidåkning, aktiviteter, god mat och tid med familjen. Allt som hör ett bra jullov till.

Samla familjen och fira julledigheten med en skidsemester hos oss i Säfsen. Ta säsongens första svängar i skidområdet, träffa tomten, koppla av och njut av vårt goda julbord och häng med på alla roliga familjeaktiviteter.

Skidresa över jul

Vi tycker att det bästa jullovet är utomhus. Särskilt i stämningsfullt snölandskap, omgiven av stora skogar och avkopplande harmoni. I Säfsen kan hela familjen njuta av härlig skidåkning både utför och på längden och andra roliga aktiviteter.

Med den snötäckta skogen, upplysta skidbackar och boende i ombonade stugor får familjen en traditionell svensk jul i Säfsen. Såklart kommer tomten på besök, det bjuds på massor av aktiviteter och julbordet i sann Family Sharing anda i Hyttan Kök är magiskt.

Lämna onödig packning hemma och slipp stressen med julmaten. Hos oss finns all skidutrustning att hyra och i restaurangen serveras vårt goda julbord med lokala inslag. Smidigt och enkelt, precis som det ska vara för en barnfamilj på skidsemester.

Julfirande med familjen

Huvudbyggnaden Hyttan i vinterskrud.

Kom och upplev äkta julstämning i Säfsens snöiga landskap. Varva dagarna med skidåkning, brasmys och julfirande på Hyttan på barnens jullov. Det händer massor av roligheter hos oss under julen. Här är några tips på saker du och familjen inte bör missa under jullovet!

Priser och fakta

Pris per stugaSöndag-Söndag
Timmerstuga 4+2 bäddarfr. 5395 kr
Timmerstuga 4+2 bäddar, bastufr. 7075 kr
Ski in-Ski out lägenhet Vargspåret 6+2 bäddar med bastufr 11460 kr