Påskfirande i Säfsen

Långa dagar, solen står högt och lite färre klädesplagg. Vårvintern är underbar.

Dagarna är märkbart längre och en dag kan med fördel rymma härliga åk i skidbackarna, avkopplande längdåkning och mysiga fikapauser.

Påsklov med barn i Säfsen

Att hyra en stuga i ett vintervackert Dalarna ger familjen både härligt friluftsliv med skidor och avkoppling i våra ombonade stugor.

Att fira påsklovet i Säfsen är en upplevelse för hela familjen. Skidåkningen, alla aktiviteter och den goda maten på Wärdshuset är höjdpunkterna.

Pistnära

Solslingan

6 bäddar
Nybyggda lägenheter direkt vid skidbackarna. Fullt utrustade med allt en familj behöver på skidsemester. När du stiger ut genom dörren har du ca 50 m till skidbacken.
Läs mer om Solslingan
Pistnära
Boka boende i Säfsen

Vargspåret

6+2 och 10+2 bäddar
Bekväma och moderna lägenheter direkt vid skidbackarna med unikt ski in, ski out läge. Fullt utrustade med allt man behöver för en familj på skidsemester. Kliv ut genom dörren, spänn fast skidorna och glid direkt ut i skidbacken. Besöker du oss under vår gröna säsong bor du direkt i anslutning till vandring och cykelleder med storslagen utsikt mot Solbergets topp.
Läs mer om Vargspåret
För stora familjen
Nära till Hyttan
Röda stugor i vinterlandskap.
Dukat köksbord i stuga med braskamin.
Kök med matbord i stuga.
Sovrum i stuga.
Röd stuga omgiven av skog i kvällsljus.

Dalen

9+2 och 10+2 bäddar
Dalen är beläget vid den östra infarten genom stugbyn, cirka 300-400 meter från receptionen. Närhet till leder vid Österhöjden och Mellanfallet.
Läs mer om Dalen

Lämna onödig packning hemma och skippa stressen med maten. Hos oss finns all utrustning att hyra och i restaurangen serveras god mat med lokala inslag. Smidigt och enkelt, precis som det ska vara för en barnfamilj på skidsemester.

Påskfirande med hela familjen

Kom och upplev påsken i Säfsens snöiga landskap. Skapa ditt egna paket med boende, middag och liftkort. Varva dagarna med skidåkning, brasmys och middagar på Wärdshuset.

Andra populära erbjudanden

Boka tidigt rabatt vintern 23/24

Få 10% rabatt på boende och skipass

Boka vinters skidsemester senast 31/10 och få 10% rabatt på boende och skipass!

fr. 1 495 kr

Filurius kompisveckor

Bästa veckorna för alla knattar – det mesta ingår!

Filurius bjuder alla sina minsta kompisar 0-7 år på gratis skidhyra, liftkort och massor av aktiviteter, du kommer väl?

fr.1 495 KR
Boka
Läs mer