Säfsen arena

Skidsemester för hela familjen – där det mesta ingår

Säfsen arena, det smarta paketet

Säfsen arena är paketet för dig som vill uppleva mer! Liftkort, skidhyra och aktiviteter för hela familjen som garanterat kommer göra skidresan bättre. Lägg till Säfsen arena när du bokar ditt boende och få tillgång till allt som hör skidsemestern till. Dessutom till ett rabatterat pris!

Helt klart det bästa paketet för oss som vill maxa skidåkningen och slippa onödig packning.

Slipp köa din första dag och lämna onödig packning hemma. Vi förbereder och tar hand om alla detaljer inför er vistelse så att ni får mera tid över för skidåkning, aktiviteter och mys med familjen.

Allt detta ingår

Snowracer från toppen

Snowracer från toppen. Har du drömt om att åka snowracer från toppen av en skidbacke? Nu har du möjligheten. Ta med familjen och susa fram genom Långsvängen på Solberget. Vi startar nere vid stolsliften för att sedan ta oss upp till toppen. Väl uppe bjuder vi på varm dryck i kåtan innan första heatet drar i väg i den nästan 2 km långa skidbacken.

Ingår i Säfsen arena.

Snowcamp sommarläger

Snowcamp

Snowcamp är ett unikt lekhus där barn och ungdomar i alla åldrar får möjlighet att busa och utvecklas inom actionsport på ett tryggt och säkert sätt. Med lekfull träning på studsmatta i skumgroparna kan du även utvecklas i andra sporter som du utövar. Och inte minst – ha grymt roligt! Faktum är att föräldrar brukar ha minst lika skoj på studsmattorna som de små.

Ingår i Säfsen arena.

Skidweekend 4 dagar

I weekend torsdag-söndag ingår liftkort och skidhyra 4 dagar samt fritt antal besök på Snowcamp och Snowracer från toppen.

Kortvecka 5 dagar

I kortvecka söndag-torsdag ingår liftkort och skidhyra 5 dagar samt fritt antal besök på Snowcamp och Snowracer från toppen.

Hur går det till?

  1. Bestäm när du vill komma till oss 
  2. Välj och boka boende
  3. Addera Säfsen arena
  4. Packa bilen 
  5. Semestra strulfritt

Bra att veta

När bokningen gått igenom får du inom kort en bokningsbekräftelse på mail med information om din bokning. I bekräftelsen finns en länk för att fylla i uppgifter för skidhyran som ingår i paketet. Resten tar vi hand om! Enkelt va? Boka din strulfria skidsemester redan idag! 

Priser Säfsen arena

Vem?Söndag – torsdagTorsdag – söndag
Vuxen2160 kr1875 kr
Ungdom 8-15 år1780 kr1495 kr
Barn 0-7 år
*boende tillkommer
570 kr540 kr