Flygbild över en blank sjö ovh vacker himmel, Säfssjön

Sista minuten priser på boende!

För dig som kan åka på semester nu

Boka sista minuten och få 20% rabatt på boende! Gäller utvalda boenden under vecka 30 & 31.

Självklart ingår Äventyrspasset när du bokar med detta erbjudande. Samla familjen och inled semestern med ett äventyr i Dalarna.

Så här bokar du:

Sök efter boende med ankomst senast 1/8 och ange kampanjkoden: SUMMER för 20% rabatt på boende. Observera att rabatten endast gäller boende, ej Äventyrspass och eventuellt inkluderat städ.
Gäller endast ankomst söndagar och torsdagar.

Äventyrspasset ingår

Erbjudandet inkluderar självklart vårt populära Äventyrspass. Det ger er tillgång till massor med skoj för hela familjen, som t. ex naturstigen, frisbeegolf, vildmarkslekplatsen, cykelarenan med mera. Läs mer om Äventyrspasset här. För hyra av cykel, kanot och köp av fiskekort läs mer under våra Aktiviteter på Säfsen Resort.

Personer med cyklar vid en stuga i skogen, Dalenhusen i Säfsen

fr. 395 kr
Säfsen-09_header_web

Filuriusarmbandet

Få ut max av semestern

Med Filuriusarmbandet inkluderas alla Säfsens aktiviteter för barn och ungdomar. Med armbandet får du tillgång till Äventyrsladan, Slip’n slide, Filurius disco och Filurius skogsäventyr. Det…

fr.395 KR
Läs mer
fr. 2 297 kr
/ person
DJI_0074_web

Säfsenpaketet

Ett bekymmersfritt paket där det mesta ingår

I Säfsenpaketet ingår det mesta för att semestern ska bli så strulfri som möjligt. Koppla av och njut av vistelsen utan att behöva planera varje…

fr.2 297 KR / person
Boka nu
Läs mer

Säfsen är en upplevelsedestination i södra Dalarna med verksamhet hela året

Säfsen Resort är familjevänligt. Barnen står i fokus och vi är måna om att även de minsta ska kunna följa med överallt. Gillar ni fartfyllda aktiviteter och sköna familjedagar så kommer ni att trivas hos oss. Det bästa är att vårt område är tillräckligt stort för att känna att äventyren aldrig tar slut och litet nog för att ni inte ska tappa bort varandra. Vi har öppet året runt!

Storslagen miljö, fullmatade aktiviteter och avkoppling

Säfsen Resort erbjuder härliga saker att göra oavsett årstid och ålder. Allt från aktiviteter som mountainbike, vandring, fiske, skidåkning och yoga i den omgivande naturen, till avkoppling i vårt mysiga Vildmarksspa och välsmakande måltider i våra restauranger.