Flygbild över en blank sjö ovh vacker himmel, Säfssjön

Boka boende med 20% rabatt!

För dig som kan åka på semester nu

Nu finns chansen att ta några extra dagar ledigt i storslagen natur med härliga dagar med cykling, paddling, fiske och utflykter. Res med kort varsel och få 20% rabatt på boendet.

Självklart ingår Äventyrspasset när du bokar med detta erbjudande. Samla familjen och inled semestern med ett äventyr i Dalarna.

Så här bokar du:

Sök efter boende med vistelse mellan 26/6 och 10/7. Rabatten på 20% är redan avdragen på logipriset.

Äventyrspasset ingår

Erbjudandet inkluderar självklart vårt populära Äventyrspass. Det ger er tillgång till massor med skoj för hela familjen, som t. ex naturstigen, frisbeegolf, vildmarkslekplatsen, cykelarenan med mera. Läs mer om Äventyrspasset här. För hyra av cykel, kanot och köp av fiskekort läs mer under våra Aktiviteter på Säfsen Resort.

Personer med cyklar vid en stuga i skogen, Dalenhusen i Säfsen

Säfsen Komplett

Ett tips är att lägga till Säfsen komplett, vårt riktigt prisvärda paket där allt som behövs för en lyckad semester ingår. Hyra av MTB-cykel, båt- eller kanothyra, fiskekort, ledkarta samt slutstädning . Boka ditt boende och lägg sedan enkelt till paketet innan köpet genomförs.

fr. 1 395 kr

Säfsen komplett

Vårt riktigt prisvärda paket där allt som behövs för en lyckad semester ingår.

Det ska vara bekvämt att åka på semester. Prisvärt paket fullpackat med aktiviteter för en aktiv semester.

fr.1 395 KR
Läs mer

Säfsen är en upplevelsedestination i södra Dalarna med verksamhet hela året

Säfsen Resort är familjevänligt. Barnen står i fokus och vi är måna om att även de minsta ska kunna följa med överallt. Gillar ni fartfyllda aktiviteter och sköna familjedagar så kommer ni att trivas hos oss. Det bästa är att vårt område är tillräckligt stort för att känna att äventyren aldrig tar slut och litet nog för att ni inte ska tappa bort varandra. Vi har öppet året runt!

Storslagen miljö, fullmatade aktiviteter och avkoppling

Säfsen Resort erbjuder härliga saker att göra oavsett årstid och ålder. Allt från aktiviteter som mountainbike, vandring, fiske, skidåkning och yoga i den omgivande naturen, till avkoppling i vårt mysiga Vildmarksspa och välsmakande måltider i våra restauranger.