Flygbild över en blank sjö ovh vacker himmel, Säfssjön

Sista minuten: 30% på boende

För dig som kan åka på semester nu

Nu finns chansen att ta några extra dagar ledigt i storslagen natur med härliga dagar med cykling, paddling, fiske och utflykter. Res med kort varsel och få 30% sista minuten-rabatt på boendet eller stugan.

Men skynda att boka, först till kvarn gäller! Vår evenemangskalender är fullproppad med aktiviteter, restaurangerna har vässat menyerna och naturen är vackrare än någonsin. Självklart ingår Äventyrspasset när du bokar med detta erbjudande. Samla familjen och inled semestern med ett äventyr i Dalarna.

Så här bokar du sista minuten:

Det är enkelt att boka sista minuten. Sök efter boende med ankomst mellan 8/7 och 14/8. Rabatten på 30% är redan avdragen på priset.

Antal dagarPrisDu sparar minst
Dygnfr 1064 kr-456 kr
Söndag – torsdag fr 3115 kr-1260 kr
Torsdag – söndagfr 3182 kr-1364 kr
Söndag – söndagfr 4232 kr-1814 kr
Flera alternativ för ankomst och avresa finns.

Boka boende

Ankomst
Välj ankomst
Avresa
Välj avresa
Antal
2 personer
2 vuxna 0 barn
= Bästa pris/dygn = Strödygn i mån av kapacitet
Antal Vuxna
Antal barn
Ålder barn (0-17)
Kampanjkod

Högsäsong i Säfsen!

Nu är det äntligen högsäsong i Säfsen! Gillar ni fartfyllda aktiviteter och sköna familjedagar så kommer ni att trivas hos oss. Njut av god mat och dryck i Hyttan, testa våra nya cykelleder, lek på vildmarksplatsen eller prova fiskelyckan. Fiskarna brukar vara på hugget och i våra ädelfiskevatten finns gott om regnbåge, öring och någon röding. I Säfsen erbjuder vi ett dignande utbud med friluftsaktiviteter som passar alla. Har inte din semester börjat än? Passa på att jobba på distans från oss och spendera lunchen och kvällar i en oslagbar natur.

Som hemma. Fast bättre.

På semestern som ska det vara minst lika bekvämt som hemma. Med mysigt soffhäng, sköna sängar och kök med alla bekvämligheter samtidigt som du har närhet till restaurang och bar om ni vill att någon annan sköter matlagningen. Här bor du med bara några minuters promenad från fina vandringsleder, Säfssjön för att paddla kanot och fiska och milslånga mountainbike-leder.  Flera av våra boenden har öppen spis och bastu och i några kan du självklart ta med hund och andra husdjur. Ju fler desto roligare? Ja, det stämmer oftast! Bjud med mormor, farfar eller vännerna! Vi har boenden med plats för upp till 12 personer. Läs mer om våra boendealternativ.

Äventyrspasset ingår

Erbjudandet inkluderar självklart vårt populära Äventyrspass. Det ger er tillgång till massor med skoj för hela familjen, som t. ex naturstigen, frisbeegolf, vildmarkslekplatsen, cykelarenan med mera. Läs mer om Äventyrspasset här. För hyra av cykel, kanot och köp av fiskekort läs mer under våra Aktiviteter på Säfsen Resort.

Personer med cyklar vid en stuga i skogen, Dalenhusen i Säfsen

Säfsen Inklusive

Ett tips är att lägga till Säfsen Inklusive, vårt riktigt prisvärda paket där allt som behövs för en lyckad semester ingår. Hyra av MTB-cykel, båt- eller kanothyra, fiskekort, middagar, ledkarta samt slutstädning . Boka ditt boende och lägg sedan enkelt till inklusive-paketet innan köpet genomförs

fr. 1 595 kr

Säfsen inklusive sommar

Vårt riktigt prisvärda paket där allt som behövs för en lyckad semester ingår.

Det ska vara bekvämt att åka på semester. Prisvärt paket med middag, cykelhyra & kanothyra, slutstädning, äventyrspass.

fr.1 595 KR
Läs mer

Säfsen är en upplevelsedestination i södra Dalarna med verksamhet hela året

Säfsen Resort är familjevänligt. Barnen står i fokus och vi är måna om att även de minsta ska kunna följa med överallt. Gillar ni fartfyllda aktiviteter och sköna familjedagar så kommer ni att trivas hos oss. Det bästa är att vårt område är tillräckligt stort för att känna att äventyren aldrig tar slut och litet nog för att ni inte ska tappa bort varandra. Vi har öppet året runt!

Storslagen miljö, fullmatade aktiviteter och avkoppling

Säfsen Resort erbjuder härliga saker att göra oavsett årstid och ålder. Allt från aktiviteter som mountainbike, vandring, fiske, skidåkning och yoga i den omgivande naturen, till avkoppling i vårt mysiga Vildmarksspa och välsmakande måltider i våra restauranger.