Skidweekend över påsk 2021

Påskfirande med skidåkning, stugmys och aktiviteter

Fira påsklovet med en nära skidresa hemma i Sverige. Ta med hela familjen på en upplevelsefylld vistelse i Säfsen i Dalarna. Här får familjen ett roligt lov med massor av snö, boende i ombonade stugor och få åka skidor både utför och på längden.

Påsklov med barn i Säfsen

Att hyra en stuga i ett vintervackert Dalarna ger familjen både härligt friluftsliv med skidor och avkoppling i våra ombonade stugor.

Att fira påsklovet i Säfsen är en upplevelse för hela familjen. Åka skidor, gå på barndisco och äta den goda påskbuffén i Hyttan Kök är höjdpunkterna.

Lämna onödig packning hemma och skippa stressen med maten. Hos oss finns all utrustning att hyra och i restaurangen serveras god mat med lokala inslag. Smidigt och enkelt, precis som det ska vara för en barnfamilj på skidsemester.

Påskfirande med hela familjen

Familj i skidkläder sitter i soffan vid öppna spisen.

Kom och upplev påsken i Säfsens snöiga landskap. Skapa ditt egna paket med boende, middag och liftkort. Varva dagarna med skidåkning, brasmys och middagar på Hyttan. Det händer massor av roligheter hos oss! Här är några tips på saker du och familjen inte bör missa under påsklovet!

Priser och fakta

Pris per stugaSöndag-Söndag
Timmerstuga 4+2 bäddarfr. 3590 kr
Timmerstuga 4+2 bäddar, bastufr. 4390 kr
Ski In-Ski Out Lägenhet Vargspåret 6+2 bäddar med bastu6690 kr