Skidweekend över nyår 2021/2022

Nyår med vita snölandskap, stugmys och skidåkning

Fira in det nya året med en nära skidresa hemma i Sverige. Ta med hela familjen på en stämningsfull nyårsafton i Säfsen i Dalarna. Här får familjen en traditionell svensk jul och nyår med snötäckt skog, boende i ombonade stugor och få åka skidor både utför och på längden.

Vintervit nyår med barn i Säfsen

Att hyra en stuga i ett vintervackert Dalarna ger familjen både härligt friluftsliv med skidor och avkoppling i våra ombonade stugor.

Att fira nyår i Säfsen är en upplevelse för hela familjen. Åka skidor, gå på barndisco, after ski och fira in det nya året med den goda nyårssupén i Hyttan Kök är höjdpunkterna.

Lämna onödig packning hemma och skippa stressen med maten. Hos oss finns all utrustning att hyra och i restaurangen serveras god mat med lokala inslag. Smidigt och enkelt, precis som det ska vara för en barnfamilj på skidsemester.

Nyårsfirande med hela familjen

Familj i skidkläder sitter i soffan vid öppna spisen.

Kom och upplev nyår i Säfsens snöiga landskap. Skapa ditt egna nyårspaket med boende, middag och liftkort. Varva dagarna med skidåkning, brasmys och nyårsfirande på Hyttan. Det händer massor av roligheter hos oss! Här är några tips på saker du och familjen inte bör missa under jullovet!

Priser och fakta

Pris per stugaSöndag-Söndag
Timmerstuga 4+2 bäddarfr. 5555 kr
Timmerstuga 4+2 bäddar, bastufr. 7285 kr
Ski In-Ski Out Lägenhet Vargspåret 6+2 bäddar med bastu11850 kr