Smarta Januariveckor i Säfsen

Skidåkning, aktiviteter och boende till bästa pris

Januari bjuder oftast på mycket snö och barnen har stora delar av skidbacken för sig själv och kan utveckla sin skidåkning i sin egen takt, dessutom är priset på boende lägre än vanligt.

Barnens skidåkning

Med ett skidområdet skapat för barnfamiljer, kort restid och många kringaktiviteter som till exempel Snowcamp är Säfsen perfekt för en skidsemester. Och genom att lägga till vårt Inklusive-paketet så ingår liftkort, skidhyra, middagar, städning och linne.

Skidområdet har tydliga olika delar anpassade för barn i olika åldrar. Om du är liten och ska åka för första gången finns Barnens Skidland med rullband och svänghjälpmedel. Är du något mer van och gillar gupp är Lekparken stället att hänga på och gillar du att hänga mer i luften än på snön så erbjuder Folkparken just det.

Skidskolelärare åker med litet barn mellan benen.

Våra mest populära längdspår startar från skidområdet vilket gör att om någon i familjen vill ta en stärkande längdtur en stund så är det enkelt. Prova också Filurius längdäventyr, en skojig rundbana med gupp, terrängvågor och annat som både är roligt och utvecklande för balans och skidvana.

Familj med fyra barn åker längdskidor i Säfsen.

Aktiviteter

Januari firar vi med fördel utomhus med aktiviteter som till exempel after ski och i backen kan man delta i skattjakt och andra upptåg anpassade för olika åldrar. I kalendern hittar du aktuella dagar och tider , några exempel:

Enkelt ock bekvämt

I samband med att du bokar din skidresa kan du lägga till vårt Inklusive-paket där allt som behövs ingår; middagar, skidhyra, liftkort, städning och linne. Då får ni många skiddagar, enklare att packa och mer tid att umgås när alla middagar står serverade.

Prisexempel v.2

Pris per stugaTorsdag-söndag Söndag-torsdagSöndag-söndag
Timmerstuga 4+2 bäddarfr. 2165 krfr. 695 krfr. 2685 kr
Timmerstuga 4+2 bäddar med bastufr. 2465 krfr. 915 krfr. 3055 kr
Ski in-Ski out lägenhet Vargspåret 10+2 bäddar med bastufr. 5400 kr2450 krfr. 5830 kr
fr. 2 095 kr

Säfsen inklusive

Den strulfria skidsemestern för hela familjen

Boka vårt prisvärda paket där allt som behövs för en lyckad skidsemester ingår! Liftkort, komplett skidutrustning, middagar och stugstädning.

fr.2 095 KR
Boka
Läs mer