OutdoorCamp i Säfsen

Utmana dig själv på sommarläger tillsammans med ett härligt gäng äventyrare

Boka veckocamp i Säfsen i sommar.

Outdoor Camp är sommarlägret för dig mellan 10-15 år som vill testa nya upplevelser och vill lära dig mer om friluftsliv.

Snabblänkar

Outdoor Camp

Datum 2022:
Söndag kl 18.00 – Fredag kl 12.00 (tiderna är ungefärliga)
Pris: 3990 kr

Har du tänt en lägereld? Vill du testa att kanske sova utomhus och paddla till en ö? Då har vi ett sommarläger för dig. Outdoor Camp riktar sig främst till dig som vill lära dig mer om friluftsliv och även prova på trampolinhoppning. Vi kombinerar det bästa av två världar; friluftsliv och nya kunskaper om naturen, tillsammans med fart och fläkt. Vi kommer fylla dagarna med att elda, tälja, lära oss använda tändstål och även sova ute. Förutom det kommer vi också paddla i Säfssjön, hoppa trampolin på SnowCamp och åka Slip n’ Slide. Vi äter och sover tillsammans i Herrgården.

Det här ingår:

SnowCamp

Missa inte heller Snowcamp – lägret för den actionintresserade ungdomen som älskar studsmattor och trampoliner. Klicka på länken nedan så kommer ni till Snowcamps hemsida där ni kan välja vilken vecka ni önskar boka:

Sommarläger närmare än du tror

Säfsen ligger i södra Dalarna. Så här långt är det att köra med bil:

VeckoCamp

Håll utkik för mer information om sommaren 2022 så hoppas vi att vi ses nästa sommar! Har ni frågor och funderingar, kontakta amelie.andersson@safsen.se

För att boka SnowCamp så bokar du på den här sidan.

Vad händer om man blir sjuk eller skadar sig innan Campet? 

Det är konstiga tider nu… Så vi har frikostiga om- och avbokningsregler. 

Om avbokning sker 5 dagar innan planerad aktivitet – 100 % tillbaka. Mindre än 5 dagar inga pengar tillbaka, däremot erbjuds möjlighet att komma på ett annat Camp.