Sommarlov i Säfsen 2022

Roliga sommaraktiviteter för hela familjen i södra Dalarna. Spendera sommarlovet i Säfsen.

Med ett stort aktivitetsområde skapat för barnfamiljer, kort restid och många kringaktiviteter som till exempel cykelarenan, naturstigen, vildmarkslekplatsen och Snowcamp är Säfsen perfekt för sommarlovet och hemestern. Om du bokar vårt Aktivitetspaket så ingår äventyrspass, aktiviteter, ledkarta och städning till mycket förmånligt pris.

Sommarlov för hela familjen i Säfsen

Hemestra i dalarna i sommar! Vi tycker att det bästa sommarlovet är utomhus. Ute i naturen där skog, sjöar och djurliv bildar det bästa och mest spännande tivolit man kan uppleva. Lika enkelt som ett sommarland eller nöjespark fast där attraktionerna är av naturmaterial.

Här är allt nära och enkelt, för att er familj ska få en så härlig sommarupplevelse som möjligt.

Äventyrspasset på Säfsen

Alla aktiviteter på ett kort

I Äventyrspasset ingår en rad olika roliga aktiviteter. Bokar du boende i en av våra stugor så ingår det redan!

Hitta rätt bland Säfsens cykelleder

Enklare och strulfriare cykling för hela familjen

Vi har 350 km cykelleder att välja mellan. Vi ger dig en guide till cykling i Säfsen.

Under er vistelse kan hela familjen njuta av härliga dagar i storslagen natur. Följ med på vår cykelskola, testa vår klättervägg eller träffa Filurius på vår populära glassbuffé. I omgivningarna kring Säfsen finns dessutom fina leder för cykling, vandring, löpning, sköna skogspromenader och utflykter tillsammans. Vi vill också att det ska vara enkelt att ha kul och därför ligger allt roligt riktigt nära. Paddling, upptäcktsfärder, fiske, skogscykling och mycket annat finns precis runt knuten. Här hittar du Säfsens aktuella dagsprogram och annan matnyttig info.

Sommarlovet i Säfsen är en tradition i vår familj. Cykelarenan, glassbuffén och de ledarledda aktiviteterna är några favoriter under vistelsen.

Barn cyklar i skog.

Vårt mest prisvärda paket: Säfsen komplett

Karta aktiviteter friluftsaktiviteter i Säfsen.

Vi tycker det ska vara enkelt och strulfritt att åka på semester. Därför ingår äventyrspasset, cykel- och kanothyra, ledkarta samt slutstädning när du bokar Säfsen komplett.

Ett som är säkert, är att om ni söker roliga sommaraktiviteter med barn så har ni kommit rätt. På Säfsen Resort finns massor av skoj för hela familjen.

bloggen

Säfsenmanifestet vid barmarkssäsong

Våra 18 löften till dig som gäst

I Säfsenmanifestet vid barmarkssäsong har vi samlat 18 bidrag för en enkel och strulfri familjesemester.

Läs mer

Är vi redan framme?

Det är alltid nära till Säfsen. Till oss kan du enkelt åka på många olika sätt. Oavsett varifrån du kommer är det Fredriksberg i sydvästra Dalarna som du ska ta sikte mot när du ska resa hit. Säfsen ligger 6 mil väster om Ludvika och bara 13 mil från Örebro, 16 mil från Västerås och 27 mil från Stockholm & 37 mil från Göteborg. Så här enkelt hittar du till Säfsen !