Sommarlov i Säfsen

Roliga sommaraktiviteter för hela familjen i södra Dalarna

Med ett stort aktivitetsområde skapat för barnfamiljer, kort restid och många kringaktiviteter som till exempel cykelarenan, naturstigen, vildmarkslekplatsen och Snowcamp är Säfsen perfekt för sommarlovet. Och genom att lägga till vårt Inklusive-paketet så ingår äventyrspass, äventyrshyra, middagar, ledkarta och städning.

Sommarlov för hela familjen i Säfsen

Vi tycker att det bästa sommarlovet är utomhus. Ute i naturen där skog, sjöar och djurliv bildar det bästa och mest spännande tivolit man kan uppleva. Lika enkelt som ett sommarland fast där attraktionerna är av naturmaterial.

Under er vistelse kan hela familjen njuta av härliga dagar i storslagen natur. Följ med på vår cykelskola, testa vår klättervägg eller träffa Filurius på vår populära glassbuffé. I omgivningarna kring Säfsen finns dessutom fina leder för cykling, vandring, löpning, sköna skogspromenader och utflykter tillsammans. Vi vill också att det ska vara enkelt att ha kul och därför ligger allt roligt riktigt nära. Paddling, upptäcktsfärder, fiske, skogscykling och mycket annat finns precis runt knuten

Sommarlovet i Säfsen är en tradition i vår familj. Cykelarenan, glassbuffén och de ledarledda aktiviteterna är några favoriter under vistelsen.

Barn cyklar i skog.

Vårt mest prisvärda paket

Säfsen inklusive

Karta aktiviteter friluftsaktiviteter i Säfsen.

Vi tycker det ska vara enkelt och strulfritt att åka på semester. Därför ingår Äventyrspasset, äventyrshyra, 2 middagar, ledkarta samt slutstädning när du bokar vårt Säfsen inklusive-paket.

Ett som är säkert, är att om ni söker roliga sommaraktiviteter med barn så har ni kommit rätt. På Säfsen Resort finns massor av skoj för hela familjen.

Prisexempel

Pris per stugaTorsdag-söndagVecka
Timmerstuga 4+2 bäddar2717 kr3693 kr
Timmerstuga 4+2 bäddar med bastu2924 kr4002 kr
Dalenstuga 9-12 bäddar med bastu4256 kr5721 kr
Vargspåret 6+2 bäddar med bastu2924 kr4002 kr