Sportlov för en weekend 2022

Skidåkning, utomhusaktiviteter och aktiviteter med barnen – så ska sportlovet vara.

Med ett skidområdet skapat för barnfamiljer, kort restid och många kringaktiviteter som till exempel Snowcamp är Säfsen perfekt för en weekend. Och genom att lägga till vårt Inklusive-paketet så ingår liftkort, skidhyra, middagar, städning och linne.

Sportlov med barn en weekend

När sportlovet kommer är dagarna märkbart längre och en dag kan med fördel rymma härliga åk i skidbackarna, avkopplande längdåkning och mysiga fikapauser i någon snödriva med varm choklad och ostmacka.

Skidområdet har tydliga olika delar anpassade för barn i olika åldrar. Om du är liten och ska åka för första gången finns Barnens Skidland med rullband och svänghjälpmedel. Är du något mer van och gillar gupp är Lekparken stället att hänga på och gillar du att hänga mer i luften än på snön så erbjuder Folkparken just det.

Barn åker skidor och snowboard.

Våra mest populära längdspår startar från skidområdet vilket gör att om någon i familjen vill ta en stärkande längdtur en stund så är det enkelt. Prova också Filurius längdäventyr, en skojig rundbana med gupp, terrängvågor och annat som både är roligt och utvecklande för balans och skidvana.

Familj med fyra barn åker längdskidor i Säfsen.

Enkelt ock bekvämt sportlov

I samband med att du bokar din sportlovsstuga kan du lägga till vårt Inklusive-paket där allt som behövs ingår; middagar, skidhyra, liftkort, städning och linne. Då får ni många skiddagar, enklare att packa och mer tid att utgås när alla middagar står serverade.

Prisexempel

Pris per stugaTorsdag-söndagSöndag-söndag
Timmerstuga 4+2 bäddarfr. 4165 krfr. 6185 kr
Timmerstuga 4+2 bäddar med bastufr. 4835 krfr. 7175 kr
Liftnära boende i Solslingan 6 bäddarfr. 7680 krfr. 9925 kr
fr. 2 095 kr

Säfsen inklusive

Den strulfria skidsemestern för hela familjen

Boka vårt prisvärda paket där allt som behövs för en lyckad skidsemester ingår! Liftkort, komplett skidutrustning, middagar och stugstädning.

fr.2 095 KR
Boka
Läs mer