Sportlov 2023

Skidåkning, utomhusaktiviteter och aktiviteter med barnen – så ska sportlovet vara.

Med ett skidområdet skapat för barnfamiljer, kort restid och många kringaktiviteter som till exempel Snowcamp är Säfsen perfekt för en weekend. Och genom att lägga till Säfsen Arena så ingår liftkort, skidhyra, och aktiviteter.

Sportlov med barn

När sportlovet kommer är dagarna märkbart längre och en dag kan med fördel rymma härliga åk i skidbackarna, avkopplande längdåkning och mysiga fikapauser i någon snödriva med varm choklad och ostmacka.

Skidområdet har tydliga olika delar anpassade för barn i olika åldrar. Om du är liten och ska åka för första gången finns Barnens Skidland med rullband och svänghjälpmedel. Är du något mer van och gillar gupp är Lekparken stället att hänga på och gillar du att hänga mer i luften än på snön så erbjuder Folkparken just det.

Barn åker skidor och snowboard.

Våra mest populära längdspår startar från skidområdet vilket gör att om någon i familjen vill ta en stärkande längdtur en stund så är det enkelt. Prova också Filurius längdäventyr, en skojig rundbana med gupp, terrängvågor och annat som både är roligt och utvecklande för balans och skidvana.

Familj med fyra barn åker längdskidor i Säfsen.

Enkelt ock bekvämt sportlov

I samband med att du bokar din sportlovsstuga kan du lägga till Säfsen Arena så ingår; liftkort, skidhyra och aktiviteter för hela familjen.

Förboka alltid

Det är alltid en bra idé att förboka och som gäst vill vi att ni förbokar så mycket som möjligt. Mindre kö är lika med mer tid i backen och det är dessutom lättare att hålla avstånd. Förboka därför alltid liftkort och skidhyra på vår hemsida i god tid innan din ankomst. Vi fortsätter med att vara en säker anläggning och genom att förboka bidrar ni till minskade köer på plats, vilket vi är tacksamma för.

Prisexempel

Pris per stugaTorsdag-söndagSöndag-söndag
Timmerstuga 4+2 bäddarfr. 4265 krfr. 6365 kr
Timmerstuga 4+2 bäddar med bastufr. 5270 krfr. 7860 kr
Liftnära boende i Solslingan 6 bäddarfr. 8245 krfr. 11740 kr