Träningsresa i Säfsen

Samla kompisgänget, föreningen eller klubben

I Säfsen i södra Dalarna finns alla förutsättningar för härliga och utmanande träningsdagar. Här bjuder naturen på magiska tillfällen för träning, samvaro och oförglömliga upplevelser tillsammans. Gör en upplevelserik träningsresa eller träningshelg nära Stockholm.

Två kvinnor cyklar mountainbike på grön äng.

Träningsresa nära Stockholm

Du behöver inte resa långt för stora träningsupplevelser. Nära Stockholm och mindre än 15 mil från Örebro ligger natursköna Säfsen. Här är möjligheter till konditionsträning oändliga. Vad sägs om långa löpturer, trail running, vandring, cykling med mountainbike i skog, landsväg eller i tuff terräng. Alla aktiviteter utgår smidigt från samma plats och dessutom finns all utrustning att hyra på plats.

Säfsen Resort är en komplett anläggning med alla bekvämligheter som restaurang och bar, spa-avdelning med bastu och behandlingar, bekvämt boende i fräscha stugor, mötesrum och kringaktiviteter som stärker laget, gruppen och föreningen. Dessutom naturligtvis det ni också kommer för – en mängd varierande träningsaktiviteter omgivet av skog, berg och sjöar.

En grupp paddlar 8 manna-kanot konferens.

Mountainbike och landsvägscykling

Vi har totalt 300 km cykelleder för alla nivåer. Över stock och sten, genom skog och uppför berg eller snälla leder på grusväg. Läs mer om våra mountainbikeleder här (PDF). Dessutom kan du öva fart och distans i landsvägscykling på långa och lugna inlandsvägar.

En trio cyklar mountainbike i skog.

Trail running & vandring

Vi har många mil vackra och utmärkta leder för terränglöpning, vanlig löpning eller vandring. Både längre och kortare leder. Läs mer här om vandring och löpning i Säfsen skog och mark (PDF).

Tre kvinnor springer uppför ett berg med utsikt över skog och sjö.

Boende i Säfsen

När ni kommer med träningsgruppen, kompisgänget eller föreningen så bor ni bra i våra mysiga och moderna stugor som alla ligger ett stenkast från huvudbyggnaden Hyttan och träningsrundorna. Välj själv om ni vill boka med hel- eller halvpension i restaurangen. Eller om ni föredrar att själv tilllaga maten i stugan så går det också utmärkt. Vill övriga familjen följa med finns dessutom massor av kringaktiviteter som gör att alla i familjen får en härlig vistelse

Terrass sommar i stuga Sjövillan, Säfsen.

Priser

För att göra det så enkelt som möjligt att boka en gruppresa för er under barmarkssäsongen så har vi paketerat resorna med boende, äventyrspass, äventyrshyra, slutstädning, karta och måltider.

Prisförslag lågsäsong vecka 19-26 & 35-44 om ni är minst 20 pers. Ankomst fredag.

Paket 2 dygn, 1950 kr/person
Boende fre-sön inklusive slutstädning, äventyrspass, äventyrshyra, ledkarta, 2 frukost, 1 lunch och 2 middagar
(ej dryck).