Vårvinterns skidresa i Säfsen

Skidåkning, sol och utomhusaktiviteter med barnen – det är vårvintern i Säfsen.

Med ett skidområdet skapat för barnfamiljer, kort restid och många kringaktiviteter som till exempel Snowcamp är Säfsen perfekt för en weekend. Och genom att lägga till vårt Inklusive-paketet så ingår liftkort, skidhyra, middagar, städning och linne.

Skidåkning med barn en weekend

Långa dagar, hög vårsol och lite färre klädesplagg, vårvintern i fjällen är underbar. Dagarna är märkbart längre och en dag kan med fördel rymma härliga åk i skidbackarna, avkopplande längdåkning och mysiga fikapauser i någon snödriva med varm choklad och ostmacka.

Skidområdet har tydliga olika delar anpassade för barn i olika åldrar. Om du är liten och ska åka för första gången finns Barnens Skidland med rullband och svänghjälpmedel. Är du något mer van och gillar gupp är Lekparken stället att hänga på och gillar du att hänga mer i luften än på snön så erbjuder Folkparken just det.

Våra mest populära längdspår startar från skidområdet vilket gör att om någon i familjen vill ta en stärkande längdtur en stund så är det enkelt. Prova också Filurius längdäventyr, en skojig rundbana med gupp, terrängvågor och annat som både är roligt och utvecklande för balans och skidvana.

Familj med fyra barn åker längdskidor i Säfsen.

Aktivteter

Vårvintern firar vi med fördel utomhus med aktiviteter som till exempel after ski och i backen kan man delta i skattjakt och andra upptåg anpassade för olika åldrar. I kalendern hittar du aktuella dagar och tider , några exempel:

Enkelt ock bekvämt

I samband med att du bokar din skidresa kan du lägga till vårt Inklusive-paket där allt som behövs ingår; middagar, skidhyra, liftkort, städning och linne. Då får ni många skiddagar, enklare att packa och mer tid att umgås när alla middagar står serverade.

Prisexempel

Pris per stugaTorsdag-söndagSöndag-söndag
Timmerstuga 4+2 bäddarfr. 3045 krfr. 3665 kr
Timmerstuga 4+2 bäddar med bastufr. 3195 krfr. 4795 kr
Ski in-Ski out lägenhet Vargspåret 10+2 bäddar med bastufr. 7620 krfr. 8360 kr
fr. 2 095 kr

Säfsen inklusive

Den strulfria skidsemestern för hela familjen

Boka vårt prisvärda paket där allt som behövs för en lyckad skidsemester ingår! Liftkort, komplett skidutrustning, middagar och stugstädning.

fr.2 095 KR
Boka
Läs mer