Boende på konferensen

Med plats för många i hemtrevligt boende

På Säfsen Resort har vi plats för många på konferensen! I Säfsen stugby finns totalt 250 timmerstugor med vardera två eller tre sovrum. Alla deltagare kan alltså få eget sovrum och ändå få tid tillsammans i det gemensamma sällskapsutrymmet. Bor ni fler i varje hus blir ekonomin ännu bättre och gemenskapen större. Naturligtvis kan man också bo i egen stuga om så önskas. Bestäm själva hur ni önskar ha ert boende på företagets konferens.

Boende konferens Stuga kombinerat kök och vardagsrum.

Nya lägenheter med ski in-ski out

För konferensgäster på vintern erbjuder vi också konferensboende i moderna lägenheter ”Vargspåret” med upp till 10 bäddar per lägenhet. Till vintern 2019/2020 utökar vi med helt nya lägenheter för det populära ski in-ski out-boendet. Här sätter ni på er skidorna utanför dörren och glider direkt ut i skidbacken.

I varje stuga och lägenhet finns matplats och soffgrupp som fungerar utmärkt att använda som grupprum. Dessutom finns fler unika boendealternativ, till exempel i vackra Prästgården. Totalt kan vi erbjuda boende för er konferens för 1 500 personer.

Nära konferensboende

Säfsen i södra Dalarna ligger nära städer som Stockholm, Örebro och Västerås men bjuder på natursköna natur som för känslan till mer långväga fjäll. Våra hemtrevliga stugor ligger ett stenkast från aktiviteter, konferensrum, reception och restaurang med utgångspunkt från huvudbyggnaden Hyttan. Se översiktskarta över stugbyn och Hyttan här (PDF). Alla stugor ligger max 2 km från Säfsen Alpin och skidbacken, men fina längdskidspår finns strax bortanför knuten av stugorna. Våra lägenheter i Vargspåret ligger precis vid skidbacken med ski in-ski out.

Pistnära
Boka boende i Säfsen

Vargspåret

6+2 och 10+2 bäddar
Bekväma och moderna lägenheter direkt vid skidbackarna med unikt ski in, ski out läge. Fullt utrustade med allt man behöver för en familj på skidsemester. Kliv ut genom dörren, spänn fast skidorna och glid direkt ut i skidbacken. Besöker du oss under vår gröna säsong bor du direkt i anslutning till vandring och cykelleder med storslagen utsikt mot Solbergets topp.
Läs mer om Vargspåret
Laddstolpe finns
Hyra stuga Säfsen.
Sovrum enkelsängar i stuga, Säfsen Dalarna.
Sovrum i stuga med dalahäst.
Röd stuga med vita knutar i vinterlandskap.
Röd stuga Östanvik i Säfsen, sommar.

Djupdalen

4+2 bäddar
Djupdalen ligger i den övre östra delen av stugbyn bakom receptionen. I detta område finns stugor med 4+2 bäddar och bastu. En del stugor i området har även laddstolpe för elbil.
Läs mer om Djupdalen
Sjöläge
Tv-rum i stuga.
Kök i stuga i stugbyn Säfsen.

Sjövillan

8 bäddar
Ett fint boende med hög standard och fint sjöläge. 8-bädds stugan har bastu & öppen planlösning och bjuder på en fantastisk utsikt över Säfssjön. Egen brygga och tillgång till roddbåt ingår. Inom kort avstånd finns vandringsleder, skidspår m.m.
Läs mer om Sjövillan