Klassresa eller skolresa till Säfsen

Roliga aktiviteter för hela klassen
 

Är det dags att åka på skolresa? Ta med klassen till Säfsen Resort i Dalarna! Vi erbjuder kompletta och trygga skolresor med ett stort utbud av aktiviteter året runt. Dessutom med extra snälla priser för klassresor.

Pistkarta och liftar Säfsen.

Klassresa med skidåkning på vintern

I vårt skidparadis i södra Dalarna skapas oförglömliga minnen tillsammans med klasskamraterna. Vi tycker att det är viktigt att barn och ungdomar kommer ut i friska luften. Därför erbjuder vi våra allra lägsta priser till just klassresor. I Säfsen Ski Resort har vi kapacitet för stora grupper och har allt som krävs för den perfekta skolresan på snö. Här finns ett brett utbud av backar med både tuffa och snälla nedfarter och våra äventyrsfyllda skidparker med roliga hopp och rails. Här finns också 75 km längdskidspår. Läs mer om skidåkning i Säfsen.

Priser

SkolpaketPris per person (min 20 pers)
Komplett paket med liftkort, lunch, snowcamp samt
skid- eller snowboardhyra
429 kr
Dagsbesök med liftkort175 kr

Tillköp

Klassresa vår, sommar, höst

Barmarkssäsongen i Säfsen är också populär och bjuder på en mängd olika friluftsaktiviteter. För att göra bokningen så smidig som möjligt har vi paketerat våra skolresor att innehålla boende, måltider och aktiviteter. Självklart kan ni också göra flera aktiviteter på egen hand.

Barn leker på Vildmarkslekplatsen, klassresor.

Priser

SkolpaketPris per person (min 20 pers)
1 dygn med två ledarledda aktiviteter, boende i 6-bäddsstuga och måltider: 1 frukost, 2 lunch och 1 middag (ej dryck)950 kr
2 dygn med tre ledarledda aktiviteter, boende i 6-bäddsstuga och måltider: 2 frukost, 3 lunch, 2 middagar (ej dryck)1 425 kr

Aktiviteter

Ledarledda aktiviteter för hela klassen. Vad sägs om en utflykt i naturen där ni lär er göra upp eld, ett studsande äventyr på snowcamp eller en härlig storkanotsutflykt på sjön? Nedan hittar ni alla våra aktiviteter som vi erbjuder, välj vilka som passar er grupp bäst. Vi tar hand om allt inför er ankomst. Enkelt och smidigt, precis som det ska vara på skolresa.

En grupp paddlar 8 manna-kanot konferens.

Övernattning i stugby

På skolresa i Säfsen bor klassen i mysiga stugor med plats för upp till 12 personer i varje stuga. Stugorna är bekväma och fullt utrustade med allt man kan tänkas behöva. Det finns möjlighet att hyra sänglinnen och beställa slutstädning. Se karta över stugbyn här (PDF).

Flera års erfarenhet av skolresor

Vår ambition är att ge barn och ungdomar stora upplevelser och minnen för livet. Men också att det ska vara strulfritt. Därför erbjuder vi smidiga paketlösningar och erfaren personal som tar hand om er. I våra skolresepaket ingår lederledda aktiviteter. Här vistas vi framförallt i skog och mark. Ha därför med oömma kläder för alla väder. Vill ni göra aktiviteter på egen hand så går det naturligtvis också bra. Paddla kanot, fiska från båt eller land, cykla mountainbike, vandra eller klättra och testa både balans och lagkänsla i vår Vildmarkslekplats. All utrustning kan hyras på plats.

Alla måltider med frukost, lunch och middag serveras i huvudbyggnaden Hyttan om inget annat anges. Kom ihåg att meddela eventuell kostallergi.

Familj grillar korv utomhus vid en grillplats i skidbacken

Boka klassresa

Hos oss finns det alltid något att hitta på när det kliar i benen. Vi har flera års erfarenhet att arrangera olika typer av gruppresor och ser fram emot att välkomna er.

Önskar ni mer info om klassresor och info om bokning, tveka inte att kontakta oss. Telefon 0591 77 50 00 eller mail info@safsen.se