Skolklass- & föreningsresa till Säfsen

Roliga aktiviteter för hela klassen
 

Är det dags att åka på skolresa eller dra på läger med idrottsföreningen? Ta med gruppen till Säfsen Resort i Dalarna! Vi erbjuder kompletta och trygga paket med boende på Snowcamp och fri hoppning eller boende i mysiga timmerstugor. Dessutom med extra snälla priser för klasser och föreningar.

Pistkarta och liftar Säfsen.

Gruppresa med skidåkning på vintern

I vårt skidparadis i södra Dalarna skapas oförglömliga minnen tillsammans med klasskamraterna eller träningskompisarna. Vi tycker att det är viktigt att barn och ungdomar kommer ut i friska luften. Därför erbjuder vi våra allra lägsta priser till just gruppresor och skolresor. I Säfsen Ski Resort har vi kapacitet för stora grupper och har allt som krävs för den perfekta gruppresan på snö. Här finns ett brett utbud av backar med både tuffa och snälla nedfarter och våra äventyrsfyllda skidparker med roliga hopp och rails. Här finns också 75 km längdskidspår. Läs mer om skidåkning i Säfsen.

Priser

DagpaketPris per person (min 20 pers)
Komplett paket med liftkort, lunch, snowcamp samt
skid- eller snowboardhyra
450 kr
Dagsbesök med liftkort175 kr
GruppaketPris per person (min 20 pers)
Komplett paket med boende & måltider1800 – 2300 kr (beroende på period)
Liftkort175 kr
Skidhyra100 kr

Tillköp

Gruppresa vår, sommar, höst

Barmarkssäsongen i Säfsen är också populär och bjuder på en mängd olika friluftsaktiviteter. För att göra bokningen så smidig som möjligt har vi paketerat våra gruppresor att innehålla boende, måltider och hoppning på Snowcamp eller boende i mysiga timmerstugor med måltider och aktiviteter. Självklart kan ni också göra flera aktiviteter på egen hand eller köpa till extra ledarledda aktiviteter.

Barn leker på Vildmarkslekplatsen, klassresor.

Priser

Grupp/skol-paket med boende på SnowcampPris per person (min 20 pers)
1 dygn med boende i Snowcamps herrgård, fri hoppning under vistelsen och måltider: 1 frukost, 2 lunch och 1 middag inklusive måltidsdryck.950 kr
2 dygn med boende i Snowcamps herrgård, fri hoppning under vistelsen och måltider: 2 frukost, 3 lunch, 2 middagar inklusive måltidsdryck.1 345 kr
Grupp/skol-paket med boende i mysig timmerstugaPris per person (min 20 pers)
1 dygn med boende i mysig timmerstuga och måltider: 1 frukost, 2 lunch och 1 middag inklusive måltidsdryck.950 – 1300 kr (beroende på period)
2 dygn med boende i mysig timmerstuga och måltider: 2 frukost, 2 lunch, 2 middagar inklusive måltidsdryck.1 200 – 1500 kr (beroende på period)
3 dygn med boende i mysig timmerstuga och måltider: 3 frukost, 3 lunch, 2 middagar inklusive måltidsdryck.1700 – 2200 kr (beroende på period)
AktivitetspaketPris per person (min 20 pers)
1 aktivitet150 – 175 kr
2 aktiviteter300 – 350 kr
3 aktiviteter450 – 525 kr

Aktiviteter

Ledarledda aktiviteter för hela klassen. Vad sägs om en utflykt i naturen där ni lär er göra upp eld, ett studsande äventyr på Snowcamp eller en härlig storkanotsutflykt på sjön? Nedan hittar ni alla våra aktiviteter som vi erbjuder, välj vilka som passar er grupp bäst. Vi tar hand om allt inför er ankomst. Enkelt och smidigt, precis som det ska vara på skolresa.

En grupp paddlar 8 manna-kanot konferens.

Övernattning i stugby

På skolresa i Säfsen bor klassen i mysiga stugor med plats för upp till 12 personer i varje stuga. Stugorna är bekväma och fullt utrustade med allt man kan tänkas behöva. Det finns möjlighet att hyra sänglinnen och beställa slutstädning. Se karta över stugbyn här (PDF).

Flera års erfarenhet av skolresor

Vår ambition är att ge barn och ungdomar stora upplevelser och minnen för livet. Men också att det ska vara strulfritt. Därför erbjuder vi smidiga paketlösningar och erfaren personal som tar hand om er. I våra skolresepaket ingår lederledda aktiviteter. Här vistas vi framförallt i skog och mark. Ha därför med oömma kläder för alla väder. Vill ni göra aktiviteter på egen hand så går det naturligtvis också bra. Paddla kanot, fiska från båt eller land, cykla mountainbike, vandra eller klättra och testa både balans och lagkänsla i vår Vildmarkslekplats. All utrustning kan hyras på plats.

Alla måltider med frukost, lunch och middag serveras i huvudbyggnaden Hyttan om inget annat anges. Kom ihåg att meddela eventuell kostallergi.

Familj grillar korv utomhus vid en grillplats i skidbacken

Boka klassresa

Hos oss finns det alltid något att hitta på när det kliar i benen. Vi har flera års erfarenhet att arrangera olika typer av gruppresor och ser fram emot att välkomna er.

Önskar ni mer info om klassresor och info om bokning, tveka inte att kontakta oss. Telefon 0591 77 50 00 eller mail konferens@safsen.se