Måltider och konferensmiddagar

En smakförhöjare på konferensen

Vi vet att bra mat är en förutsättning för en lyckad konferens. Därför lägger vi stort fokus på att måltiderna skall bli något utöver det vanliga. Våra råvaror är ofta lokalt odlade eller hämtade från skogarna och sjöarna runt Säfsen. Njut av vilt, fisk, bär och svamp beroende på säsong på er konferensmiddag.

Konferensaktiviteter i Dalarna

Bygg laganda och gemenskap på aktiv konferens

Att samlas med kollegorna utanför konferensrummet för lagaktiviteter bygger både gemenskap och ger energi för produktiva möten. På Säfsen tror…

Läs mer

Restaurang Hyttan Kök

Alla konferensmåltider, lunch och middag serveras i restaurang Hyttan Kök. Här serveras både välsmakande buffér och à la carte-måltider. I huvudbyggnaden Hyttan finns också konferensrum, reception och spa. Utanför Hyttan Kök finns härliga mjuka soffor vid en öppen spisen. Här är skönt att luta sig tillbaka och njuta av en lugn stund med kaffe efter ett konferensmöte. Eller varför inte utmana en kollega på en runda bordtennis.

To Shar med lokala råvaror

Älgkorv i buffé.

Vi erbjuder en lokalproducerad meny med konceptet To shar under 2021. Våra populära bufféer görs om och serveras istället till borden. Allt för att ni ska kunna njuta av många olika smaker men på ett tryggt och säkert vis. God mat och bra service ger energi och skapar förutsättningar för kreativa möten.

À la carte

Fisksoppa med aioli och rostat bröd på konferensmiddag.

Välj från vår à la carte-meny med pizza, soppor, fisk och kött till er konferensmiddag.

God mat för bättre möten

Vi tror på att måltiderna på konferensen kan skapa förutsättningar för bättre möten. Måltiden ska vara energigivande inför nya möten och få dig att prestera på topp. Efter avslutade möten och aktiviteter är det skönt att få koppla av tillsammans med god mat och dryck i trivsam miljö. En förutsättning för detta är naturligtvis att det finns något för alla smaklökar och oavsett eventuella allergier. Fantastiska pizzor, To shar och á la carte gör vi allra bäst. Nästan allt som serveras i vår restaurang Hyttan Kök är tillagat från grunden i vårt eget kök och för det söta efter måltiden gäller detsamma. Vissa produkter köper vi dock in. Om någon i konferensgruppen har någon form av matallergi ber vi er att meddela oss detta i god tid innan er ankomstdag.