Skolklass- & föreningsresa till Säfsen

Roliga aktiviteter för hela klassen
 

Är det dags att åka på skolresa eller dra på läger med idrottsföreningen? Ta med gruppen till Säfsen Resort i Dalarna! Vi erbjuder kompletta och trygga paket med boende i mysiga timmerstugor. Dessutom med extra snälla priser för klasser och föreningar.

Pistkarta och liftar Säfsen.

Gruppresa med skidåkning på vintern

I vårt skidparadis i södra Dalarna skapas oförglömliga minnen tillsammans med klasskamraterna eller träningskompisarna. Vi tycker att det är viktigt att barn och ungdomar kommer ut i friska luften. Därför erbjuder vi våra allra lägsta priser till just gruppresor och skolresor. I Säfsen har vi kapacitet för stora grupper och har allt som krävs för den perfekta gruppresan på snö. Här finns ett brett utbud av backar med både tuffa och snälla nedfarter och våra utmanande features. Här finns också 75 km längdskidspår. Läs mer om skidåkning i Säfsen.

Gruppresa vår, sommar, höst

Barmarkssäsongen i Säfsen är också populär och bjuder på en mängd olika friluftsaktiviteter. För att göra bokningen så smidig som möjligt har vi paketerat våra gruppresor att innehålla boende, måltider och hoppning i Äventyrsladan samt aktiviteter. Självklart kan ni också göra flera aktiviteter på egen hand.

Aktiviteter

Ledarledda aktiviteter för hela klassen. Vad sägs om en utflykt i naturen där ni lär er göra upp eld, ett studsande äventyr på Äventyrsladan eller en härlig storkanotsutflykt på sjön? Nedan hittar ni alla våra aktiviteter som vi erbjuder, välj vilka som passar er grupp bäst. Vi tar hand om allt inför er ankomst. Enkelt och smidigt, precis som det ska vara på skolresa.

En grupp paddlar 8 manna-kanot konferens.

Flera års erfarenhet av skolresor

Vår ambition är att ge barn och ungdomar stora upplevelser och minnen för livet. Men också att det ska vara strulfritt. Därför erbjuder vi smidiga paketlösningar och erfaren personal som tar hand om er. I våra skolresepaket ingår lederledda aktiviteter. Här vistas vi framförallt i skog och mark. Ha därför med oömma kläder för alla väder. Vill ni göra aktiviteter på egen hand så går det naturligtvis också bra. Paddla kanot, fiska från båt eller land, cykla mountainbike, vandra eller klättra och testa både balans och lagkänsla i vår Vildmarkslekplats. All utrustning kan hyras på plats.

Alla måltider med frukost, lunch och middag serveras i huvudbyggnaden i Snowcamps matsal om inget annat anges. Kom ihåg att meddela eventuell kostallergi.

Familj grillar korv utomhus vid en grillplats i skidbacken

Boka klassresa

Hos oss finns det alltid något att hitta på när det kliar i benen. Vi har flera års erfarenhet att arrangera olika typer av gruppresor och ser fram emot att välkomna er.

Önskar ni mer info om klassresor och info om bokning, tveka inte att kontakta oss. Telefon 0591 77 50 00 eller mail konferens@safsen.se