Våffelbruket

 Kreativa våfflor som är både matiga och söta

Äntligen är Våffelbruket tillbaka igen! Här finns en massa olika goda våfflor att välja mellan. Perfekt avslutning på en cykel, vandring eller skidtur. På våffelbruket serveras både de populära och fotovänliga bubbelvåfflorna och matvåfflor som mättar. Många av våfflorna innehåller glass från Rättviksglass och självklart kan du köpa enbart kulglass om du behöver svalka dig. Glassen hittar du både i wärdshuset och på Prästudden.

Vintermeny 2022/23- kommer inom kort

Öppettider:

Vintersäsongen: 23/12-3/4 alla dagar 10.00-15.00

Hitta till Våffelbruket:

Våffelbruket hittar du uppe vid skidområdet. Från parkeringen, ta trappan upp mot uteserveringen så hittar du våfflor som passar till både fika och lunch.

Hyttans pizza

Fantastiskt goda pizzor

Hyttans pizza – fantastiskt goda pizzor för alla smaker. Beställ, hämta upp, och ät i stugan eller på plats!

Läs mer

Familjevänliga Säfsen

Säfsen Resort i södra Dalarna är familjevänligt. Här står barnen i fokus och vi är måna om att även de minsta ska kunna följa med överallt. Gillar ni fartfyllda aktiviteter och sköna familjedagar så kommer ni att trivas hos oss. Det bästa är att vårt område är tillräckligt stort för att känna att äventyren aldrig tar slut och litet nog för att ni inte ska tappa bort varandra

Take Away till stugan

Efter en lång dag i naturen kan det ibland vara skönt att stanna hemma i stugan och bara vara. Låt familjens kockar vila och beställ kvällens middag på Take Away. Samma meny som i restaurangen gäller också för att ta med sig till stugans lugna vrå. Välj om du vill äta av kvällens meny eller någon av våra goda pizzor. Beställning och avhämtning sker i Hyttan Kök. Du kan även göra din beställning på telefon. Kom ihåg att köket  stänger en timme före restaurangens stängningstid.

Gofika, film eller Snowcamp?

På Hyttan hittar du härliga mjuka soffor vid en öppen spisen. Här är skönt att luta sig tillbaka och njuta av en lugn stund med kaffe, choklad och gofika efter en upplevelserik dag. Eller varför inte utmana en vän på en runda bordtennis. Ett stenkast från Hyttan ligger Snowcamp – ett paradis för studs och hopp älskare – boka i receptionen.