Wärdshus och Café

Fika, lunch och middag

Stängt för säsongen

Wärdshuset & Caféet har endast öppet under vintersäsongen.

God mat på skidresan är en viktig del av semestern. Nu har vårt populära Wärdshus plats för ännu fler gäster. Varje dag under vintern kan du beställa din lunch från vår goda meny.

På den rymliga terrassen har du full utsikt över skidbackarna. Kanske vill någon i sällskapet hänga kvar lite längre i backen? Här kan du njuta av solen och bättra på brännan.

Lunch
Lunchen på Wärdshuset är till för att mätta hungriga skidåkare. Vi serverar hemlagad mat som värmande gulasch, vegetarisk lasagne och annat som mättar. Till barnen finns bland annat pannkakor.

Café
I anslutning till Wärdshuset med en separat entré finns vårt mysiga café. Kurrar magen för något litet är det perfekt att svänga in här. Vi serverar varma och kalla drycker, smörgåsar, fika från det lokala bageriet och annat gott. 

Middag
Till kvällen dukar vi upp för middag bestående av Tacobuffé, Pizza och / eller A la Carte. Se schemat här nedan och klicka på den blåa texten för att Boka bord.

Snabblänkar

God mat på familjens skidresa

I Säfsen kan du äta hemlagade måltider i backen. I Wärdshuset i hjärtat av skidområdet serveras lunch, fika och middag.

En god fjällsemester med barn

Bra mat på skidresan är en viktig faktor för en lyckad dag i backen. Särskilt om du reser med barn. Slipp energidippar och sura miner och planera in pauser i skidåkningen där ni fyller på med energi. Utöver Wärdshus & Café så finns naturligtvis flera möjligheter för medhavd matsäck och gott om picknicktställen runt skidområdet.