Omsorgsfullt öppet av Säfsen

Vi har öppet med anpassade upplevelser i naturen

Säfsen Resort har öppet med ansvarsfullt anpassade upplevelser med hänsyn till Covid-19 (coronaviruset).

Vad innebär en omsorgsfull öppning?

Säfsens verksamhet bygger till stor del på rekreation ute i naturen på egen hand, i mindre sällskap och på stora arealer. Vår verksamhet bedrivs på över 30 000 hektar mark vilket motsvarar mer än 55 000 fotbollsplaner och risken för folksamlingar är därför begränsad. De platser där det finns risk för folksamling, så som i restaurangen och uthyrningen har vi vidtagit en rad åtgärder. Dessutom bor ni enskilt i stuga med möjlighet till självhushåll.

Säfsen Resort omfattas inte av regelverket för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar men för oss är det av största vikt att driva verksamheten omsorgsfullt och ta ansvar och därför har vi vidtagit flera åtgärder.

Generösa bokningsvillkor

Dessutom har vi generösa bokningsvillkor och erbjuder fri om- och avbokning 21 dagar innan ankomst och om du har avbeställningsskydd kan du boka om utan läkarintyg. Se mer info

Innan vintern tar fart så har vi massor av friluftsaktiviteter – MTB, vandring, fiske

Naturen är arenan för våra aktiviteter där friluftsliv, frisk luft och avskildhet är kärnan i vår verksamhet.

Barn cyklar mountainbike på vindlande grusväg.

Boende

Allt boende sker i egna stugor med välutrustade kök för självhushåll. Vill ni inte laga mat finns möjlighet att beställa take away från restaurangen. 

Reception

Cykeluthyrning

Restaurang Hyttan Kök och Bar

Aktiviteter

Övrigt

Öppettider

Fullständiga, ordinarie öppettider för hittar du här.