Kökschef sökes till Säfsen i Dalarna

En kökschef med passion för mat och dryck, kvalitét och service.

En av de växande skidorterna i Sverige, Säfsen i södra Dalarna, söker nu en ny stjärna till sitt lag av hängivna medarbetare, som älskar att ge upplevelser utöver det vanliga till alla våra gäster året runt. Vi söker en kökschef som ska vara delaktig i att utveckla vår restaurangverksamhet.

Vi söker en kökschef med passion för mat och dryck, kvalitét och service som vill utvecklas. Du har ett givet intresse för att laga välsmakande mat och att bidra till en god restaurangekonomi samt ett högre NKI, Nöjd Kund Index.

Vi tror att Vilja styr oss människor! Om man har ett genuint intresse för sin arbetsplats, brinner för sitt yrke och att ge service till våra gäster så tillåter vi en mycket hög Delaktighet i produkten. Det ger dig möjlighet till ett ärligt Ägandeskap. Vi är säkra på att det är nyckeln till ett gott ekonomiskt resultat, nöjda gäster, en rolig & utvecklande arbetsplats.

Här kan du vara dig själv, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

Kvalifikationer för kökschef

Vi tror att du som person är:

Arbetsplatsen

Säfsen ligger i byn Fredriksberg, Ludvika kommun, 12 mil norr om Karlstad och 27 mil från Stockholm. Det är en friluftsanläggning men oändliga möjligheter till vandring, fiske, mountainbikecykling, längdåkning och alpinåkning.
Säfsen äger och driver restaurangverksamheten bestående av Hyttan Kök & Bar och Solbergets Wärdshus. Restaurangen Hyttan Kök & Bar är öppen på årsbasis med lite skiftande servisgrand i perioden mellan vinter- och sommarsäsongen. Solbergets Wärdshus är öppen under vintersäsong (mitten på december – mitten på april). Vi ser att du kommer jobba på båda enheterna.

Vi har god kunskap om vem gästen på Säfsen är. Vi har valt gästkategori som vi vill ska besöka oss och riktar vår marknadsföring mot barnfamiljer som vill bli mer aktiva. Vi anpassar löpande vår produkt för att passa just den gästen. Du kommer att vara en del i den förändringsprocess vi gör för att utbudet ska passa den barnfamilj som besöker oss.

Arbetsuppgifter du innehar som kock på Säfsen

Information om tjänsten:

Tillträdesdatum: Omgående. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat den rätta.

Tjänsten är en säsongsanställning som avser sommarsäsongen 2020. Är du rätt person ämnar vi tillsvidareanställa. Vi tillämpar årsarbetstidsavtal. Din närmsta chef kommer att vara Food & Beverage manager på Säfsen Resort AB.

Skicka CV och personligt brev till sandra.larsson@safsen.se snarast. Intervjuer sker dock löpande.

För frågor, kontakta Sandra Larsson, ‭070-287 86 35‬ alt sandra.larsson@safsen.se