Skidälskande marknad & försäljningsansvarig sökes till Säfsen

Gillar du marknadsföring, försäljning,
härlig miljö och natur?

En av de växande skidorterna i Sverige, Säfsen i Dalarna, söker nu en ny stjärna till sitt lag av hängivna medarbetare, som älskar att ge upplevelser utöver det vanliga till alla våra gäster året runt. Vi söker en marknad och försäljningsansvarig som blir spindeln i nätet för vår kommunikation i olika medier utåt, samt på plats i Säfsen. Du kommer också att vara väl insatt i vårt bokningssystem, för att aktivt kunna agera på rådande bokningsläge.

Vem söker vi?

Vi söker dig som vill vara med att utveckla och driva bolagets marknadsföring, beläggning och försäljning framåt. Du brinner för kommunikation, försäljning och marknadsföring och ser den som helt avgörande för att upplevelsens alla olika delar bildar en helhet där vi förekommer och överträffar gästens förväntningar. Du älskar skidåkning och ett aktivt liv i friluftsmiljö. Du trivs med naturens storslagenhet och lugn i kombination med säsongernas puls.

Din erfarenhet och kunskap?

Du är en god ledare och älskar och brinner för modern digital marknadsföring, försäljning och kommunikation, har lätt för att kommunicera och få människor med dig genom att entusiasmera. Du är driven, engagerad och målinriktad. Du har dokumenterad erfarenhet av marknadsföring och beläggning med tillhörande budgetansvar. Även van att driva kampanjer gärna inom besöksnäring, upplevelsebransch eller konsumentmarknad.

Förväntningar

Du kan förvänta dig en arbetsplats tillika skidort under utveckling. Vi vill tänka nytt och alltid utifrån gästens perspektiv och förväntningar. Det innebär en organisation präglad av målmedvetet arbete och hängivna medarbetare. Du kan förvänta dig en miljö där du får utvecklas, lära dig nytt och utmana dig själv.

Förväntningarna på dig kommer vara stora. Du är ansvarig för all marknadsföring och försäljning på plats i Säfsen. Du jobbar dagligen med optimering av beläggning och försäljning och aktuella åtgärder för att nå uppsatta mål. Du gillar att arbeta i lag och har inga problem att driva projekt. Du har också stark integritet och vågar lita till din egen förmåga och känsla.

Tjänsten är tillsvidare 75-100 % beroende på vem du är. Lön och villkor efter överenskommelse.

Kontakt

Skicka CV, bild och personligt brev senast 25/11 till  he@safsen.se. Intervjuer sker dock löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor, kontakta VD Hans Ericsson 070-239 70 71.