Skidälskande ekonomichef sökes till Säfsen

Gillar du ekonomi,
härlig miljö och natur?

En av de växande skidorterna i Sverige, Säfsen i Dalarna, söker nu en ny stjärna till sitt lag av hängivna medarbetare, som älskar att ge upplevelser utöver det vanliga till alla våra gäster året runt.

Vem söker vi?

Vi söker dig som vill vara med att utveckla och driva bolagets ekonomiavdelning framåt. Du brinner för att agera proaktivt och därigenom kunna styra resultatet i önskad riktning. Du älskar skidåkning och ett aktivt liv i friluftsmiljö. Du trivs med naturens storslagenhet och lugn i kombination med säsongernas puls.

Din erfarenhet och kunskap?

Du är en god ledare och brinner för att den ekonomiska redovisningen levereras i tid och på ett genomarbetat sätt, har lätt för att kommunicera och få människor med dig genom att entusiasmera. Du är driven, engagerad och målinriktad. Du har dokumenterad erfarenhet av ekonomi och är minst utbildad civilekonom.

Förväntningar

Du kan förvänta dig en arbetsplats tillika skidort under utveckling. Vi vill tänka nytt och alltid utifrån gästens perspektiv och förväntningar. Det innebär en organisation präglad av målmedvetet arbete och hängivna medarbetare. Du kan förvänta dig en miljö där du får utvecklas, lära dig nytt och utmana dig själv.

Förväntningarna på dig kommer vara stora. Du är ansvarig för all löpande redovisning, månads- och årsbokslut, leverantörsfakturor och kundfakturor, uppföljningar, prognoser och analyser. Du kommer också vara stöd till avdelningscheferna och bl.a. driva budgetarbetet på plats i Säfsen.  Du gillar att arbeta i lag och har inga problem att driva projekt. Du har också stark integritet och vågar lita till din egen förmåga och känsla

Tjänsten är tillsvidare. Lön och villkor efter överenskommelse.

Kontakt

Ansökning görs till Lundinboström via länken nedan:
https://www.lundinbostrom.se/lediga-tjanster/?jobid=185714

Intervjuer sker dock löpande.
För frågor, kontakta VD Hans Ericsson 070-239 70 71.