Resesäljare till Säfsen i Dalarna

Säfsen är en friluftsanläggning i södra Dalarna. Under vintern erbjuder vi främst skidåkning, både alpint och längd. Sommartid växlar vi över till fiske, cykling och vandring. Vårt huvudfokus är aktiva barnfamiljer, grupper och par. Vi driver även sommarcamps i vår inomhus hoppanläggning. Konferens är ytterligare ett ben för oss. På Säfsen är det vi i personalen som gör skillnaden för våra gäster. Vi jobbar med att ge gästen en semester som överträffar deras förväntningar.

Om tjänsten
Som resesäljare är din huvuduppgift att boka in upplevelser, svara på telefonsamtal och mejl samt hjälpa gäster med information om Säfsen under besök. Säfsens gäster är framför allt privatpersoner men består också av grupper, skolklasser, utländska turoperatörer och stugägare.

Utöver din huvuduppgift så kommer du att aktivt arbeta med gruppförfrågningar och ha kontakt med turoperatörer från flera europeiska länder. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att producera och paketera gruppresor. Språkkunskaper i nederländska och tyska är meriterande.

I första hand söker vi dig som har en eftergymnasial utbildning till resekonsult /resesäljare eller har liknande kunskaper. Du bör vara strukturerad, drivande och van att jobba i högt tempo. Du har en god kommunikativ förmåga och kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Du bör också ha goda datorkunskaper. Vi sätter stort värde i dina personliga egenskaper.

Arbetsplatsen
Tjänsten är placerad i Säfsen och det förekommer arbete både helger och kvällar. Det finns också möjlighet till arbete på distans.

Meriterande
Språkkunskaper inom engelska, nederländska, tyska, danska

Säfsens erbjudande
Tillsvidareanställning 75%
Varierande arbetstider
Personalrabatter i restaurang och shop
Säsongskort i vårt skidsystem
Möjlighet att låna skid/snowboard/längdutrustning
Personalaktiviteter

Ansökan
För frågor gällande tjänsten kontakta Marknads- och försäljningschef
Christoffer Tilstam på 070-4170672
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Ansök senast 4/2 till christoffer.tilstam@safsen.se

Företag: Experience Säfsen AB
Befattning: Resesäljare
Anställning: Tillsvidare
Lön: enl. ö.k.
Närmaste chef: Marknads- och försäljningschef