Stugor till salu i Säfsen Dalarna

Bekvämt stugägande nära Stockholm

Säfsen i södra Dalarna har aktiviteter för hela familjen året runt. Köp en stuga i den mysiga stugbyn och upplev bekvämt allt som erbjuds flera veckor per år. Just nu finns några få stugor till salu. Att köpa familjens fritidshus i Säfsen innebär att bo nära skog och vatten och med skidåkning runt hörnet. Att köpa stuga i Säfsen innebär också att du kan koppla av och skapa minnen tillsammans med familjen. Vi tar nämligen hand om alla praktiska bestyr.

Röda stugor i vinterlandskap.

Köpa skidstuga & sommarstuga nära Stockholm

Älskar du skidåkning lika mycket som oss? Vill du kunna åka skidor bekvämt över helgen? Säfsen Stugby i södra Dalarna ligger nära Stockholm och ännu närmare från Örebro och Västerås. Nu finns några få av våra populära stugor till salu. Investera i ett boende som ger avkoppling och upplevelser, och där ni slipper det tråkiga praktiska som annars hör till hus- och stugägande.

Vi har storslagna planer för att skapa ett ännu bättre, mer tillgängligt och roligt Säfsen. Vår ambition gäller för nya nedfarter för utförsåkning, bättre mountainbikeleder samt fler restauranger och butiker. Dessutom vill vi binda samman stugbyn och skidanläggningen med en lift. På så sätt kan du ställa dig på skidorna direkt utanför stugan med ski in oavsett var din stuga ligger!

Översiktsbild Säfsen skidbacke i kvällsljus med skidåkare.

Ett andra hem i Säfsen

Låt Säfsen i Dalarna bli ditt andra hem. Fira jul med skidåkning, ta med mormor på en avkopplande weekend nära hemma, låt barnen få ett härligt sommarlov med kanotpaddling och fiske, lek i naturen, cykla mountainbike över stock och sten och mycket mer. Detta kan bli er lugna trygga oas där hela familjen känner dig som hemma. Låter det för bra för att vara sant? Det kommer mer. Medan du kopplar av och upplever så tar vi hand om de praktiska detaljer som hör till att äga ett fritidshus. Bra va!

Sedan 2006 har Säfsen Resort sålt ca 180 bostadsrätter i stugbyn. De populära stugorna hyrs ut med hög beläggning, 80 % på vintern och 70 % på sommaren och har massor med nöjda gäster. Det betyder att vi idag kan erbjuda våra husägare en intäkt som ofta täcker års-och driftkostnad. Då kan du dessutom bo flera veckor per år i din stuga, helt gratis.

Kök med matbord i stuga.
Säfsen Resort, Dalen stugorna, interiör.

Enkelt och bekvämt ägande i stuga

Slipp oroa dig för att vattnet ska frysa på vintern eller ägna semestern åt att måla. Som stugägare i Säfsen ingår allt sådant i vår stugservice. Så att du istället ska kunna ägna dig åt roligare saker som att cykla, åka skidor eller bara sitta i en vedeldad badtunna och njuta av livet. Visst låter det bra?

5 ekonomiska argument5 sköna argument
1. En stuga i Säfsen är en användbar investering. Här finns aktiviteter under åretsalla säsonger.1. Säfsen ligger på bekvämt avstånd om du bor i Mellansverige. Det betyder att du kan utnyttja din stuga ofta.
2. Årsavgift och driftskostnader kommer med största sannolikhet att betala sig genom hyresintäkter. I många fall även kapitalkostnader.2. Här finns toppenfin utförsåkning, längdåkning, cykling och friluftsliv i ett och samma område.
3. Som stugägare i Säfsen har du goda intäktsmöjligheter genom uthyrning. Du får 75% av hyresintäkten, cirka 100 000 tkr per år. Dessutom
ligger månadsavgiften på endast 2214 kr.
3. I restaurang Hyttan Kök, på gångavstånd från stugan kan du äta gott eller bara komma förbi och ta något svalkande i baren.
4. Uthyrning och syning av stugan utförs av Säfsen Resort och är ingenting som stugägaren behöver ägna sig åt.4. Du kan boka skidor och pjäxor till hela familjen och enkelt hämta ut dem i egen kassa för att snabbt komma ut i backen.
5. Säfsen Resort har expansiva framtidsplaner. I takt med att hela anläggningen utvecklas, är det också troligt att värdet på bostadsrätterna
ökar successivt.
5. Som stugägare får du stugägarkortet som ger fina rabatter på liftkort, skidhyra, utrustningoch kläder i shopen, med mera.

Till salu just nu – Dalenbyn

Din chans till en bra investering!

Röd stuga omgiven av skog i kvällsljus.

Dalenbyn – stugor till salu

Försäljningen av husen i Dalenbyn är i full gång. Det är den delen av stugbyn som ligger i början av vår stugby. Här kan hela familjen slappna av och njuta av vacker natur, frisk luft och ta del av alla de aktiviteter som erbjuds året runt. Eller så ser ni det som en ren investering och hyr ut huset och får 75% av hyresintäkterna inklusive garantiintäkt.

Dalenbyn är en bostadsrättsförening och består av 20 stugor. I dagsläget finns endast 6 hus kvar till salu. Husen har 12 bäddar med 4 sovrum, 2 balkonger, braskamin, bastu och 2 badrum. Boendet är effektivt disponerat, anpassade till barnfamiljer och har god standard.

Pris: mellan 1,4-1,8 miljoner per hus
Månadsavgift: endast 2 214 kr.

Visningsdagar

Häng med på någon av våra visningsdagar där vi berättar mer om projektet, framtidsplaner och visar husen.
27/6, 12/7

Sommarens visningshelg

Missa inte sommaren visningshelg 10-12/7 där middag ingår.
Boende fre-sön inkl visning, gemensam middag lördag kväll. Pris 795 kr/person. Begränsat antal platser! Först till kvarn.

PROGRAM VISNINGSHELG V.28

Fredag
Ankomst
Aktiviteter på egen hand som tex cykling, vandring, fiske eller spa.

Lördag
Aktiviteter på egen hand som tex cykling, vandring, fiske eller spa.
ca 17.30 Middag i Hyttan kök & bar

Söndag
12.00 Välkomstmöte i centrumbyggnaden
13.00 Visning av stuga i Dalenbyn
Aktiviteter på egen hand som tex cykling, vandring, fiske eller spa. Utcheckning kl.11.00, bagage kan lämnas i receptionen. Dusch, bastu och omklädningsrum finns.

Boka en privat visning

Vi har visningsdagar löpande under hela året. Det går också utmärkt att boka en privat visning när det passar er. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vår säljansvarig er.

Kontakta oss

Är du intresserad av att veta mer om att köpa en stuga i Säfsen och komma på visning. Kontakta oss på telefon +46 (0)70-417 24 77 eller mail carolina.axelsson@safsen.se