God mat i Hyttan Kök

Vi gillar pizza och att dela mat och gör det allra bäst!

Snabblänkar

Specialupplägg pga restriktioner

All mat körs via Take Away tom den 17 dec – du bokar mat där du tidigare bokade bord.
Följ länken, boka maten och hämta den på plats i Hyttan.

God mat hör till på familjens aktiva sommarsemester och skidsemester. I Hyttan Kök kan du njuta av våra fantastiska pizzor på plats i Hyttan eller vid Take Away och i högsäsong även Family Sharing menyer. Och för våra hedersgäster barnen, finns en egen mumsig meny med barnpriser året runt. Vill du kika på menyn att beställa hem? Klicka här.

Vill du äta i stugans lugna vrå men slippa stå vid spisen? Inga problem. Ta med hem!

SnowCamp håller öppet varje kväll, inte att förglömma! Hos oss på Säfsen Resort står barnen i fokus. Vi har tänkt på allt för en avkopplande och härlig semester för hela familjen.

Öppettider Hyttan Kök & Bar

Vecka 50Meny
Fre – Lör kl.12.00-20.00 Pizza & Mat Take Away
Vecka 51 och framåtMeny
Mån – Lör kl 12.00-20.00Hyttan Meny, på plats eller Take Away, Pizza Take Away.

Take away

Pga av Covid-19 så erbjuder vi en Take Away-meny. Se menyn och boka mat här, eller klicka på knappen nedan:

Smakfulla menyer och fina barnpriser

Efter en härlig dag med olika sportaktiviteter och en massa frisk luft är det skönt att komma in till Hyttan och koppla av. I Hyttan Kök serveras smakfulla menyer och fantastiska pizzor. Självklart är det specialpris för barn och de allra yngsta äter gratis.

Välkommen till Hyttan Kök & Bar

God mat hör till på semestern. Det har vi tagit fast på. Hyttan Kök & Bar ligger på en höjd i hjärtat av stugbyn. Här kan du äta god mat i en trivsam och mysig miljö, njuta av bra service och vacker utsikt över Säfsens landskap. För de minsta finns alltid en speciellt anpassad meny med barnpriser upp till 12 år och barn upp till 4 år äter gratis. Här finns sådant som barn älskar mest och missa inte våra goda pizzor!

Take Away till stugan

Efter en lång dag på skidor eller i naturen kan det ibland vara skönt att stanna hemma i stugan och bara vara. Låt familjens kockar vila och beställ kvällens middag på Take Away. Samma meny som i restaurangen gäller också för att ta med sig till stugans lugna vrå. Välj om du vill äta av kvällens meny eller någon av våra goda pizzor. Beställning och avhämtning sker i Hyttan Kök. Du kan även göra din beställning på telefon. Kom ihåg att köket  stänger en timme före restaurangens stängningstid.

Gofika, film eller Snowcamp?

På Hyttan hittar du härliga mjuka soffor vid en öppen spisen. Här är skönt att luta sig tillbaka och njuta av en lugn stund med kaffe, choklad och gofika efter en upplevelserik dag. Eller varför inte utmana en vän på en runda bordtennis. Ett stenkast från Hyttan ligger Snowcamp – ett paradis för studs och hopp älskare – boka i receptionen.

På Säfsen Resort tänker vi alltid på barnen. Därför finns det nära restaurangen och sällskapsytor en videohörna där barnen kan koppla av och titta på film. Snowcamp finns så klart alltid för att hoppa ur den allra sista energin.