God mat i Hyttan Kök

Ät bra och slipp att laga själv på semestern!

Snabblänkar

God mat och dryck hör till en lyckad semester med familjen. Det har vi tagit fasta på. Restaurang Hyttan ligger på en höjd i hjärtat av stugbyn. Här kan du äta god mat i en trivsam och mysig miljö, njuta av bra service och vacker utsikt över Säfsens landskap. Varje dag står en härlig sommarbuffé uppdukad och har fullständiga rättigheter. Du kan självklart köpa med mat som take away. Vi är en kontantfri restaurang. För våra hedersgäster barnen, finns en egen mumsig buffé med barnpriser året runt.

Under sommaren är Hyttan Kök & Bar öppet alla dagar utom torsdagar och söndagar. Vi öppnar kl. 17 och sista sittning startar kl. 19.30. Boka bord gör du här: https://safsen.se/mat-och-dryck/boka-bord/

Smakfulla menyer och fina barnpriser

Efter en härlig dag med olika sportaktiviteter och en massa frisk luft är det skönt att komma in till Hyttan och koppla av. I Hyttan Kök serveras en härlig sommarbuffé. Självklart är även en barnbuffé uppdukad och den är det specialpris på för barn upp till 12 år och de allra yngsta äter gratis.

Välkommen till Hyttan Kök & Bar

God mat hör till på semestern. Det har vi tagit fast på. Hyttan Kök & Bar ligger på en höjd i hjärtat av stugbyn. Här kan du äta god mat i en trivsam och mysig miljö, njuta av bra service och vacker utsikt över Säfsens landskap. För de minsta finns alltid en speciellt anpassad meny med barnpriser upp till 12 år och barn upp till 4 år äter gratis (0-3 år gratis , 4-6 år 89 kr och 7-12 år 129 kr).

Take Away till stugan

Efter en lång dag på skidor eller i naturen kan det ibland vara skönt att stanna hemma i stugan och bara vara. Låt familjens kockar vila och beställ kvällens middag på Take Away. Samma meny som i restaurangen gäller också för att ta med sig till stugans lugna vrå.

Glass, film eller Snowcamp?

På Hyttan hittar du härliga mjuka soffor vid en öppen spis. Här är skönt att luta sig tillbaka och njuta av en lugn stund med kaffe, choklad och glass efter en upplevelserik dag. Eller varför inte utmana en vän på en runda bordtennis. Ett stenkast från Hyttan ligger Snowcamp – ett paradis för studs och hopp älskare – boka i receptionen.