God mat i Hyttan Kök

Vi gillar pizza och att dela mat och gör det allra bäst!

God mat hör till på familjens aktiva sommarsemester och skidsemester. I Hyttan Kök kan du njuta av våra fantastiska pizzor på plats i Hyttan eller vid Take Away och i högsäsong vid barmarksäsong även Family Sharing menyer. Och för våra hedersgäster barnen, finns en egen mumsig meny med barnpriser året runt.

Vill du äta i stugans lugna vrå men slippa stå vid spisen? Inga problem. Ta med hem!

Dessutom finns lekrum och videohörna i anslutning till restaurangen. Nytt för säsongen 20/21 är ett stort lekrum på andra sidan vägen med massor av yta för lekar, bus och spel. SnowCamp håller öppet varje kväll, inte att förglömma! Hos oss på Säfsen Resort står barnen i fokus. Vi har tänkt på allt för en avkopplande och härlig semester för hela familjen.

Pizzameny

Nybakad pizza med basilika

Våra populära pizzor älskas av både stora och små och finns på menyn året runt. Pizzorna är tunt gräddade och har rikligt med fyllning. Mums året runt för hungriga magar som god mat på skidsemestern eller efter en fisketur på sjön.

Meny fredagar

Vi älskar uteliv och vill gärna ge er möjligheten att smaka på vad som erbjuds från Säfsens skogar. 295 kr/pers, 10-14 år 159 kr/pers, 5-9 år 89 kr/pers. Spaghetti Bolognese och pannkakor finns förstås också.

Meny lördagar

Dessert

Öppettider Hyttan Kök & Bar

Vecka 34-43Meny
Tor-Lör kl.16.00-20.00 Pizza take Away (får ätas I baren om man önskar)
Fre-Lör kl. 12.00-13.30Lunch
Fre-Lör kl.18.00-20.00Middag Family Sharing
Vecka 44-Meny
Mån-Sön kl.16.00-20.00 Pizza take Away (får ätas I baren om man önskar)
Fre-Lör kl.18.00-20.30Middag Family Sharing

Boka bord

Vi har öppet restaurangen fre-lör 16.30-21.00 under hösten. Pga av Covid-19 så erbjuder vi Family Sharing, dvs att ni får en mini buffé till bordet att dela på. Tor-Lör finns pizza på Take Away från kl 16.00-20.00. Lunch serveras fre-lör, övrig tid finns goda lunchlådor att köpa i receptionen.

Våra magiska temabufféer blir till magiska Family Sharing upplägg i vinter

Vintern 2020/21: Hyttan Kök öppnar 19/12 för skidsäsongen.

God mat på skidsemestern

Vi gillar buffeér och givet tiden vi lever i gör vi en Corona säkrad variant där ni får en bricka med godsaker att dela på vid ert bord. Vi älskar också närproducerade råvaror. Det märks i våra olika menyer där vi använder säsongens smaker och där råvarorna ofta är lokalt odlade eller hämtade från skog och sjöar runt Säfsen. Vi ger dig god mat både på skidsemestern och vid barmarkssäsongen. Självklart är det alltid barnpriser eller finns barnportioner när du äter hos oss, oavsett säsong.

Alla dagar – Filurius barnmeny

Varje dag från kl 17 serveras en smarrig meny med allt som små magar älskar. Pannkakor med sylt och grädde, morotsstavar, pommes frites, färsk frukt och mycket mer. Dessutom utvalda favoriter från dagens temakväll. Pris: 0-4 år 0 kr, 5-10 år 89 kr, 11-12 år 129 kr

Måndagar – Finger food

På måndagar är det familjekväll i hela Hyttanhuset och vad passar då bättre än en meny Family Sharing med bland annat buffalowings, lammracks, mozarellasticks och pommes. Doppa i såser och njut av välsmakande mat som passar hela familjen. Det bästa av allt, maten avnjuts bäst genom att ätas med händerna! Pris vuxen 299 kr, 0-4 år 0 kr, 5-10 år 89 kr, 11-14 år 129 kr

Tisdag & Fredag – Texmex Family Sharing

Hela familjens favorit. Här hittar du garanterat något som alla i familjen gillar, 0-100 år! Välj mellan fajitas, carnitas eller bara en typisk fredagstacos, du bestämmer! Tisdagar är också barnens kväll med mycket lek på Hyttan & i vårt nya lekrum Björnen. Pris vuxen 299 kr, 0-4 år 0 kr, 5-10 år 89 kr, 11-14 år 129 kr

Onsdag & lördag- Säfsens smakar

Vår paradbuffé som får det att kännas att du är i Säfsen! Dalainspirerad med gott om kallskurna alternativ, grytor och såser samt vilt. Onsdagar är också vår mysiga upplevelsekväll med flera kringaktiviteter för hela familjen Pris vuxen 329 kr, 0-4 år 0 kr, 5-10 år 89 kr, 11-14 år 129 kr

Torsdag & Söndag – Ankomstmeny

Vi kallar den ankomstmeny, men den ger dig garanterat en bra mättnadskänsla. Beställ vår hemmagjorda populära pizzor.

Köket stänger en timme före restaurangstängning.

Gluten-, laktos eller vegankost? Hos oss finns flera olika alternativ för dig som har specialkost. Glöm ej meddela vid bokningen.

Smakfulla menyer och fina barnpriser

Efter en härlig dag med olika sportaktiviteter och en massa frisk luft är det skönt att komma in till Hyttan och koppla av. I Hyttan Kök serveras smakfulla temamenyer och fantastiska pizzor. Självklart är det specialpris för barn och de allra yngsta äter gratis.

Välkommen till Hyttan Kök & Bar

God mat hör till på semestern. Det har vi tagit fast på. Hyttan Kök & Bar ligger på en höjd i hjärtat av stugbyn. Här kan du äta god mat i en trivsam och mysig miljö, njuta av bra service och vacker utsikt över Säfsens landskap. För de minsta finns alltid en speciellt anpassad meny med barnpriser upp till 12 år och barn upp till 4 år äter gratis. Här finns sådant som barn älskar mest, som pannkakor med sylt och grädde, morotstavar, pommes frites och färsk frukt. Missa inte våra goda pizzor!

Take away till stugan

Efter en lång dag på skidor eller i naturen kan det ibland vara skönt att stanna hemma i stugan och bara vara. Låt familjens kockar vila och beställ kvällens middag på take away. Samma meny som i restaurangen gäller också för att ta med sig till stugans lugna vrå. Välj om du vill äta av kvällens meny eller någon av våra goda pizzor. Beställning och avhämtning sker i Hyttan Kök. Du kan även göra din beställning på telefon. Kom ihåg att köket  stänger en timme före restaurangens stängningstid.

Gofika, lekrum eller Snowcamp?

På Hyttan hittar du härliga mjuka soffor vid en öppen spisen. Här är skönt att luta sig tillbaka och njuta av en lugn stund med kaffe, choklad och gofika efter en upplevelserik dag. Eller varför inte utmana en vän på en runda bordtennis. Ett stenkast från Hyttan ligger Snowcamp – ett paradis för studs och hopp älskare – boka i receptionen.

På Säfsen Resort tänker vi alltid på barnen. Därför finns det nära restaurangen och sällskapsytor både ett lekrum och en videohörna där barnen kan koppla av och titta på film. Under vintersäsongen erbjuder vi ett ordentligt lekrum/aktivitetställe i Björnen – på andra sidan rondellen. Snowcamp finns så klart alltid för att hoppa ur den allra sista energin.