God mat i Hyttan Kök

Ät bra och slipp att laga själv på semestern!

Öppettider

Specialupplägg pga restriktioner

God mat hör till på familjens aktiva sommarsemester och skidsemester. Så även i år! Vi har gjort lite förändringar och förbättringar när det gäller att äta mat, till exempel är vi i år kontantfria, och man kan också köpa maten som take-away.

Men som vanligt kan du njuta av våra fantastiska rätter eller uppskattade pizzor Hyttan Kök!

För våra hedersgäster barnen, finns en egen mumsig meny med barnpriser året runt.

Meny

Förrätt

Varmrätt barn

Varmrätt

Dessert

Take-Away

Ett urval av våra rätter vi serverar i Hyttan Kök går även att få som Take Away. Beställs på plats eller via telefon 0591-775042, mellan kl 17.30-19.00 är det många som beställer och väntetiden kan vara lite längre.

Säfsens Restaurang-app för Pizza

För att göra det säkrare, smidigare och enklare så har vi gjort en app för våra restauranger, på Hyttan Kök och Bar har vi endast Pizza i vår app.

Säfsens Restaurang-app

Köp mat i appen – ät på restaurangen eller i stugan!

För att göra det så säkert och smidigt som möjligt att äta hos oss har vi gjort en app för…

Läs mer

Öppettider Hyttan Kök & Bar

Vecka 52 till 11/4 därefter är restaurangen stängd till vecka 19Meny
Tisdag – Lördag Pizza i Hyttan eller Take Away 16.30-20.00
Måndag – Lördag Barmeny eller Take Away. 16.30-20.00 Sista sittningen är kl. 19.00
Måndag – lördag Hyttan Bar öppen för goda drinkar, läsk och kaffe. 11.00-20.00

Smakfulla menyer och fina barnpriser

Efter en härlig dag med olika sportaktiviteter och en massa frisk luft är det skönt att komma in till Hyttan och koppla av. I Hyttan Kök serveras smakfulla menyer och fantastiska pizzor. Självklart är det specialpris för barn och de allra yngsta äter gratis.

Välkommen till Hyttan Kök & Bar

God mat hör till på semestern. Det har vi tagit fast på. Hyttan Kök & Bar ligger på en höjd i hjärtat av stugbyn. Här kan du äta god mat i en trivsam och mysig miljö, njuta av bra service och vacker utsikt över Säfsens landskap. För de minsta finns alltid en speciellt anpassad meny med barnpriser upp till 12 år och barn upp till 4 år äter gratis. Här finns sådant som barn älskar mest och missa inte våra goda pizzor!

Take Away till stugan

Efter en lång dag på skidor eller i naturen kan det ibland vara skönt att stanna hemma i stugan och bara vara. Låt familjens kockar vila och beställ kvällens middag på Take Away. Samma meny som i restaurangen gäller också för att ta med sig till stugans lugna vrå. Välj om du vill äta av kvällens meny eller någon av våra goda pizzor. Beställning och avhämtning sker i Hyttan Kök. Du kan även göra din beställning på telefon. Kom ihåg att köket  stänger en timme före restaurangens stängningstid.

Gofika, film eller Snowcamp?

På Hyttan hittar du härliga mjuka soffor vid en öppen spisen. Här är skönt att luta sig tillbaka och njuta av en lugn stund med kaffe, choklad och gofika efter en upplevelserik dag. Eller varför inte utmana en vän på en runda bordtennis. Ett stenkast från Hyttan ligger Snowcamp – ett paradis för studs och hopp älskare – boka i receptionen.