Boka Säfsen

Boka boende

Ankomst
Välj ankomst
Avresa
Välj avresa
Antal
2 personer
2 vuxna 0 barn
Antal Vuxna
Antal barn
Ålder barn (0-17)

Lågpriskalender

Kurorna visar prisskillnaden mellan säsongens alla veckor och hjälper dig hitta den som passar dig bäst. Paket och kampanjer markeras med en röd prick i diagrammet.

Prisindex / Vecka

Sön-Sön
Tor-Sön
Sön-Tors
Prisindex
Vecka

Personuppgiftspolicy

Säfsen Resort AB avser att ge dig så mycket kontroll som möjligt över den privata information som du har givit oss.

Säfsen Resort AB är ansvariga för de uppgifter du lämnar till oss, till exempel när du beställer en katalog eller bokar boende. Vi använder dina personuppgifter för att fullgöra vårt avtal med dig, administration av din resa, kundvård och för att uppfylla lagkrav. Vi använder också dina personuppgifter för marknadsföring och personifiering och för utskick av information och kundundersökningar i samband med din resa genom utskick av:

  • broschyrer
  • nyhetsmail, om du har registrerat dig för detta
  • mailbekräftelse vid onlinebokning
  • välkomstmail innan ankomst
  • kundundersökning efter din vistelse hos oss

Om du flyttar, byter mailadress eller telefonnummer är det viktigt att du själv ändrar detta under ”Dina sidor”. Detta för att vi ska kunna upprätthålla en god kund- och registervård. Vi säljer ej eller lämnar ut dina uppgifter till andra företag. Vi samkör vårt register mot SPAR för att på så sätt ha en hög kvalitet på vårt kundregister.

Åldersgränser

För att boka och ingå avtal med Säfsen Resort AB måste du vara över 20 år. Minst två personer i sällskapet ska vara fyllda 20 år för att bo i boendet. Undantag sker efter överenskommelse. Legitimering sker vid ankomst.

Åldersgränsen är ett krav för att få tillträde till boendet. Om du vid tillträde till boendet inte uppfyller åldersgränsen gäller regler för avbokning.

• För organiserade grupper och resesällskap med ledare kan undantag från ovan nämnda regler ske efter överenskommelse.
• Under nyår, påsk och avslutningshelg gäller 23 års åldersgräns för samtliga i boendet.
• Åldersgränsen gäller EJ barn i målsmans sällskap.