Om oss

Säfsen är en upplevelsedestination i södra Dalarna med verksamhet hela året

Säfsen Resort är familjevänligt och för dig som tycker om utomhusaktiviteter. Barnen står i fokus och vi är måna om att även de minsta ska kunna följa med överallt. Vi brinner för att göra det enklare och roligare för barn och vuxna att vara aktiva tillsammans. Läs mer om oss på Säfsen Resort!

Säfsenmanifestet vid barmarkssäsong

Våra 18 löften till dig som gäst

I Säfsenmanifestet vid barmarkssäsong har vi samlat 18 bidrag för en enkel och strulfri familjesemester.

Säfsenmanifestet för skidresan

Våra 26 löften till dig som gäst

I Säfsenmanifestet har vi samlat våra våra 26 bästa bidrag för en enkel och strulfri skidresa.

Säfsen året runt

Säfsen Resort ligger nära Stockholm och har massor skoj att erbjuda familjen året runt. I vårt skidområde finns ett stort område för barn, ungdomar och vuxna. Dessutom 19 nedfarter, 6 liftar, 1 rullband, hiskligt många kilometer längdspår och massor av andra kul snöaktiviteter. Under barmarkssäsongen upptäcker barn och deras familjer spännande naturnära upplevelser som cykling, sport- och ädelfiske, kanot och vandringsleder samt vår stolthet Vildmarkslekplatsen. Säfsen erbjuder dessutom konferensmöjligheter för små som stora grupper.

Vy över Säfssjön och en båt-0609
Säfssjön, vy, sjö, ro, roddbåt, båt, fiske

Öppettider

BokningTel 0591-77 50 00
mail: bokning@safsen.se
Alla dagar09.00-18.00
Reception/Sportshop
Jourtelefon (akuta fall som el, vatten)
Tel 0591-77 50 00
Tel 070 417 24 52
info@safsen.se
Mån, tis, ons, fre, lör:09.00-18.00
Sön, tors:09.00-20.00
Wärdshuset Lunch, Café och Middag
Lunch alla dagar 11.00-15.00
Café alla dagar09.00-16.00
Middag alla dagar17.00-20.00
Liftar och backar
Alla dagar09.00 – 16.00
Förlängt öppet Lördagar
*vi stänger vid skymning
09.00 – 18.00
SkiduthyrningTel 0591-77 50 00
info@safsen.se
Måndag – Onsdag & Fredag08.30 – 16.30
Torsdag & Söndag08.30 – 20.00
Lördag08.30 – 18.00

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med Säfsen?
För bokningsrelaterade ärenden: bokning@safsen.se
För övriga frågor: info@safsen.se
Önskar du personlig service är du välkommen att ringa till vår bokningsavdelning / reception på telefon +46 (0)591 – 77 50 00

Jobba här

Vill du bli en del av vårt team? Vi söker dig som vill jobba i en härlig miljö, brinner för service och som vill skapa minnesvärda upplevelser för barn, familjer och glada gäster på skid- eller friluftssemester. Vi tar emot ansökningar året runt inför kommande vinter- eller sommarsäsong. Välkommen med din ansökan!

Hitta hit

Det är alltid nära till Säfsen. Till oss kan du enkelt åka på många olika sätt. Oavsett varifrån du kommer är det Fredriksberg i sydvästra Dalarna som du ska ta sikte mot när du ska resa hit. Säfsen ligger 6 mil väster om Ludvika och bara 13 mil från Örebro, 16 mil från Västerås och 27 mil från Stockholm & 37 mil från Göteborg. Så här enkelt hittar du hit! Läs mer om hur du reser till Säfsen här.

Sverigekarta vägbeskrivning till Säfsen.

Säfsen är en upplevelsedestination i södra Dalarna med verksamhet hela året

Säfsen Resort är familjevänligt. Hos oss står barnen i fokus och vi är måna om att även de minsta ska kunna följa med överallt. Välkommen till en upplevelsedestination där hela familjen får en härlig semester!

Skidåkning i Säfsen

Ska du åka skidor för första gången eller är nybörjare så är Säfsen Ski Resort den bästa skidorten. Här finns massor med härlig skidåkning med snälla backar så att hela familjen kan åka tillsammans ända från toppen! Läs mer om alpin skidåkning i Säfsen nära Stockholm. Dessutom har vi flera mil välpreparerade spår för längdskidåkning.

Säfsen vår, sommar och höst

Under barmarkssäsongen upptäcker barn och deras familjer alla härliga och spännande naturnära upplevelser som erbjuds i Säfsen. Vad sägs om slingriga mountainbike-leder, 175 sjöar för sport- och ädelfiske, paddla kanot, långa och korta vandringsleder och vår den omtyckta vildmarkslekplatsen.

Hyr stuga i Dalarna

Säfsen Resort erbjuder familjebekväma stugor för upp till 12 personer och nya lägenheter med ski in-ski out i backen. Läs mer om att hyra boende i stuga och lägenhet i Säfsen.

Konferens

Konferera med jobbet, föreningen eller laget i natursköna omgivningar och en mängd sportaktiviteter nära Stockholm. Vi har prisvärda konferenspaket, allt från 1 dag till flera. Våra konferensfaciliteter har plats för upp till 280 personer. Läs mer om våra konferenspaket här.