Kartor över Säfsen

Hitta till alla roliga aktiviteter i Säfsen Resort

Upptäck Säfsen Resort för roliga friluftsaktiviteter året runt. Besök oss på vintern för härlig skidåkning utför och på längden eller vår, sommar, höst för mountainbike, fiske, vandring och mer. Här finns något för alla, från knatte till farmor. Våra kartor hjälper dig att hitta i det stora utbudet!

Karta över boendet i Säfsen

Boendet i Säfsen är fördelat på två ställen, vid stugbyn och på vintern också i skidområdet. I stugbyn bor du i mysiga timmerstugor och vid skidområdet i moderna lägenheter anpassade för skidåkare. Läs mer om boende och stugor i Säfsen.

Boendekarta Säfsen

Pistkarta över Säfsen

Skidåkningen i Säfsen är skapad med fokus på barnfamiljen. Här finns stollift och 19 nedfarter varav de flesta är långa och lätta. Kan barnen åka barnbacken själva klarar de också av att åka från toppen. Alla backar slutar gemensamt på samma ställe så det är lätt att ha uppsikt över hela familjen. Läs mer som skidåkningen i Säfsen.

Spårkarta för längdåkningen i Säfsen

Vi har 157 km välskötta längdspår för både klassisk åkning och skate. Säfsen längdskidåkning utgår smidigt från någon av våra fem spårcentraler, placerade i skidområdet eller i anslutning till stugbyn. Läs mer om längdåkningen i Säfsen.

Karta över sommaraktiviteter i Säfsen

Under barmarkssäsongen, sommar, vår och höst finns det massor med aktiviteter i Säfsen som cykel och mountainbike, vandring och fiske. Utöver det finns det en lång rad olika aktiviteter runt om kring. Läs mer om sommaraktiviteter i Säfsen.

Klicka för större bild

Karta över vandringsleder

Vill du komma riktigt nära naturen så ska du ut och vandra. Säfsen är perfekt för att vandra med barn. Vi har lätta leder lagom att vandra med barn i bärsele och för lagom långa sträckor för de med korta ben som vill gå för egen maskin. Här finns också milslånga leder för dig som är van att vandra. Läs mer om att vandra i Säfsen här.

Familj på utflykt med ryggsäck vandrar i skog.

Karta över cykelleder

Säfsen bjuder på cykelupplevelser för hela familjen. Ta första rullen på vår snälla BMX-bana, cykla uppför höga berg eller längs bekväma grusvägar. Vi har cykling oavsett önskemål! Läs mer om cykling för hela familjen i Säfsen.

En trio cyklar mountainbike i skog.

Karta över Säfsen fiskevatten

I Säfsen finns inte mindre än 175 sjöar och vattendrag för fiske. Vissa passar bättre för familjer med metspö från brygga eller båt, andra passar flugfiskeexperten. Oavsett vilken fiskare du är så kan vi lova ett storslaget fiske!

Barn fiskar med metspö från stenar i Säfssjön.
Barnens härligaste sommarlov med fiske i Säfsen.

Liftguide för dig som ska åka första gången

Att åka lift för barn och nybörjare

Vi delar med oss av våra bästa tips när man ska lära sig åka lift.

Packlista för skidresa i fjällen

Vi har packlistan för familjens skidresa.

Vad behöver vi egentligen packa till fjällsemestern? Här kommer våra bästa tips.

Relevanta produkter att sälja

fr. 0 kr

Äventyrspasset

Alla aktiviteter på ett kort

Hyr stuga i Säfsen så får du Äventyrspasset på köpet! Här ingår en rad roliga aktiviteter som cykelarena, vildmarkslekplats och mer.

fr.0 KR
Läs mer