Skidhyra och Shop

Vi har allt du behöver
för en dag i skidbackarna!

Att hyra skidutrustning eller ha egen utrustning, det är frågan. Åker du skidor bara några dagar eller någon vecka per år så är det bästa att hyra skidutrustning. Med små barn som växer massor är det också fördel att hyra skidor istället för att köpa.

Hyra skidutrustning

Lämna onödig packning hemma. Skiduthyrningen ligger centralt i skidområdet och har allt du behöver. Här finns förstklassig utrustning för såväl längdskidor som utförsåkning. Dessutom får ni professionell hjälp av vår kunniga personal att hitta rätt utrustning oavsett om du är nybörjare eller van skidåkare.

Förboka skidutrustning

I Säfsen behöver man förboka liftkort & skidhyra. Vi vet alla att köer ger mindre tid för härlig skidåkning. Vi vill ge dig som gäst en så smidig upplevelse som möjligt och därför ska man förboka. Genom att du förboka din utrustning kan vi förbereda och den står klar när du kommer, oftast i ett skidförvaringsfack utanför hyran och en personal hjälper dig till ditt fack. Enkelt och smidigt.

Hämta utrustningen kvällen innan den dag som din skidhyra gäller från. Vissa dagar har vi kvällsöppet och då kan du hämta utrustningen kvällen före om du vill.

Har du hyrt utrustning för flera dagar så förvarar du själv din utrustning under dessa dagar. Du förbokar skidutrustning så snart som möjligt, senast 1 dag före ankomst!

Hämta ut skidutrustning – 3 tips

Att stå och trängas inomhus i skiduthyrningen med varma kläder och små barn kan avskräckta vem som helst. På Säfsen vill vi underlätta så mycket som möjligt för er. Nedan ger vi 3 smarta tips som garanterat kommer ge er en mindre svettig upplevelse när ni ska hämta ut skidutrustning.

  1. Innan er vistelse förbokar ni utrustningen.
  2. Kom i ”rätt” tid. När skiduthyrningen öppnar samt efter kl 10 brukar det vara mindre tryck och trängsel i skiduthyrningen. Det går också bra att hämta upp utrustningen från 18.00 på torsdagar och söndagar även om ni har bokat utrustningen från fredag eller måndag. Vi reserverar oss för att din utrustning kan skruvas väl på plats när du kommer under vår högsäsong (högsäsong v.7-9).
  3. Oftast står er utrustning förberedd i skidförvaringsfack utanför hyran och en personal möter er. Om ni behöver gå in räcker det ofta att en förälder går in och hämtar skidutrustningen. Annars att vartefter ni får utrustningen, går delar av familjen utomhus med sin utrustning.
Lämna onödig packning hemma och hyr skidutrustning på plats.

Shop och liftkort

Har skidglasögonen glömts av hemma, letar du efter praktiska funktionskläder eller är du sugen på ett snyggt skidställ? I vår shop finns det mesta du behöver i utrustningsväg för en bekväm och lyckad dag i backen. Du hittar den i anslutning till skiduthyrningen. Här kan du också köpa eller hämta ut ditt förköpta liftkort.

Köp eller hämta ut ditt förköpta liftkort i vår shop.

Kvalitet är viktigt för oss och därför erbjuder vi marknadens bästa varumärken både i skiduthyrningen och i skidshop. Nu är du redo att spänna fast skidorna och njuta av härlig skidåkning i Säfsen.