Snögaranti

I Säfsen kan du räkna med massor av snö i backarna. Vårt geografiska läge och säkra snökanonsystem gör att vi kan ge snögaranti på din skidsemester. Se vår pistkarta och mer info om våra pister här.

Vårt löfte

Vi garanterar att minst tre liftar och nedfarter, varav minst en är från toppen.

Utökad ambition

Vi har som ambition att i år även hålla minst 1500 meter längdspår öppna under perioden 22:e december till 7:e april vintersäsongen 2023/2024.

Snökanon som sprutar snö.

Avbeställning med snögaranti

Kan vi mot förmodan inte leverera den skidprodukt vi har lovat, har du rätt att omboka eller avboka vistelsen.  Vi återbetalar naturligtvis det du har lagt ut för stughyra och eventuella tilläggsbokningar som skidhyra, liftkort och skidskola. Avbeställning med snögaranti som grund kan göras tidigast tre dagar före ankomst, dock senast på ankomstdagen. 

Snögarantin gäller inte för tillfälligt stängda liftar eller pister, som följd av till exempel tekniska problem eller oväder. 

Snötäckt skog.

Boka din skidsemester i Säfsen

Vill du ha snösäker skidåkning nära Stockholm & Göteborg är Säfsen Ski Resort i södra Dalarna ett toppen val. Här får du en perfekt skidort för en weekend, kortvecka eller bara ett dagsbesök för skidåkning med hela familjen. Övernatta i lägenhet med bästa ski in ski out läge eller hyr en mysig stuga i stugby. Läs mer om skidåkning med barn i Säfsen.

Boka tryggt med Säfsen snögaranti. Välkommen till en vit skidsemester!