Jobba hos oss

Vill du vara med och jobba i ett högt tempo, vara en del av ett peppande team och dessutom befinna dig i en fantastisk miljö?

Det viktiga är att du är rätt person och har rätt vilja. Vi tror på individer mer än meriter och erfarenheter. Om man vill är chansen större att man får möjlighet att lära sig nya saker. Du möter ett stort antal gäster varje dag och är vårt ansikte och länk till gästen. Din arbetsuppgift är mycket värdefull!

Därför behöver du ha ett glatt humör och vara serviceinriktad. Du kommer både att behöva samarbeta och arbeta självständigt. Känslan av att ge gästen en bra upplevelse och att arbeta i högt och omväxlande tempo är det som driver dig.

I den mån det behövs är du tillgängliga för att hjälpa andra avdelningar inom Säfsen.

Lediga tjänster i Säfsen:

Skidälskande destinationschef sökes

Vi söker en destinationschef som blir spindeln i nätet för vår vinterverksamhet på plats i Säfsen. Du delar ansvaret med destinationschefen för sommar. Tillsammans ansvarar ni för driften året runt.
Läs mer om tjänsten som destinationschef.

Aktivitetsledare

I Säfsen är det full fart oavsett tid på året och vi har många aktiviteter som våra gäster vill prova på. Vad sägs bland annat om mountainbike, kanotturer på sjön, fiske, älgsafari, vandringsturer mm. Som aktivitetsledare är du med och ser till att alla aktiviteter håller hög kvalité och ger gästerna den bästa upplevelse vi kan.

Restaurang – kök

Vi söker dig som brinner för matlagning och vill leverera god mat av bra kvalité till våra gäster på Hyttan Kök & Bar. Vi tror att du som jobbar i köket är positiv, noggrann och trivs med att jobba både självständigt och i grupp. Du bör ha en god social förmåga och vana att jobba i team där du behåller lugnet även vid hög belastning. Du har tidigare erfarenhet av yrket och en god känsla för matlagning.

Restaurang – service

Du är ansiktet utåt för restaurangen och ser till att våra gäster får en minnesvärd upplevelse genom din förmåga att läsa av gästens behov. Du samarbetar gärna med de andra avdelningarna i Säfsen, du har ett öga för detaljer och är självklart noggrann och gillar ordning och reda.

Snowcamp

Snowcamp är ett unikt lekhus där barn och ungdomar i alla åldrar får möjlighet att utvecklas inom actionsport på ett tryggt och säkert sätt. Med lekfull träning på studsmatta, vattenhopp och slip ’n slide kan du som instruktör hjälpa våra gäster att utvecklas.

Uthyrning cykel

Cykling är stort i Säfsen. Vi har cyklister i alla åldrar som vill utmanas och utvecklas. Cykellederna sträcker sig över vidsträckta fält och böljande berg. Dessutom har vi en BMX-bana. Nu söker vi dig som vill serva våra gäster i uthyrningen och butiken. Vi tror att du kan det mesta om cyklar, annars lär vi dig gärna allt vi kan.

Till alla tjänster erbjuder vi:

Skicka in din ansökan omgående! Intervjuer sker löpande.

Välkommen till Säfsen!