Erbjudanden & paket

fr. 4 200 kr

Sommarläger i Säfsen

Utmana dig själv på sommarläger tillsammans med ett härligt gäng äventyrare

Boka veckocamp i Säfsen i sommar Outdoor Camp och Snowcamp är sommarlägren för dig mellan 10-15 år som vill utmana dig själv och testa nya…

fr.4 200 KR
Boka
Läs mer

Lågpriskalender

Ibland styr skollov och semesterperiod resan. Men kan du vara flexibel finns fina möjligheter till mycket aktiviteter och upplevelser till lågt pris. Kurvan visar skillnaderna i pris mellan säsongens veckor. Speciella paket och kampanjer markeras också med en grön prick i diagrammet.

Prisindex / Vecka

Sön-sön
Tor-Sön
Sön-Tors
Prisindex
Vecka

Weekend nära Stockholm & Göteborg

Du behöver inte åka långt bort för stora upplevelser och härliga avkoppling. Bara tre timmar från Stockholm, dryga fyra från Göteborg och mycket närmare från till exempel Örebro och Västerås, hittar du smultronstället Säfsen i södra Dalarna. Här finns sportaktiviteter för hela familjen året runt. Eller varför inte resa hit för avkopplande vildmarks spa och naturupplevelser på en romantisk helg. Oavsett önskemål så har vi ett brett utbud. Dessutom med bra weekendpriser!

Ta med hela familjen till Säfsen

27 mil från Stockholm, 39 mil från Göteborg och mindre än 15 mil från Örebro får du mäktig natur med djupa skogar, höga berg och mer än 100 sjöar. Här ges möjlighet till härliga utedagar och aktiviteter för både stor och liten. Cykla, fiska, vandra, paddla eller bara njut av lugnet på verandan.

Paketerbjudande Säfsen inklusive

Ett av våra bästa paketerbjudanden är Säfsen inklusiv, ett komplett och riktigt prisvärt paket som innehåller allt du behöver för en lyckad semester. Våra semesterpaket är bekvämt paketerade för att du ska kunna ägna dig åt det som är viktigt under semester, och få ännu mera tid över för aktiviteter. Läs mer om våra förmånliga paketerbjudanden här.

Enkelt va? Boka din strulfria semester här redan idag!