Säsongsjobb i Säfsen

Vill du vara med och jobba i ett högt tempo, vara en del av ett peppande team och dessutom befinna dig i en fantastisk miljö?

Säfsen är friluftsanläggning i södra Dalarna. Under vintern jobbar vi främst med skidåkning, både alpint och längd. Under sommaren jobbar vi med fiske, cykling och vandring. På Säfsen är det vi i personalen som gör skillnaden för våra gäster. Vi jobbar med att ge gästen en semester som överträffar deras förväntningar. På Säfsen hjälper vi varandra vilket innebär att det vid behov finns möjlighet att jobba på flera avdelningar. Detta gör att vi som jobbar får en större förståelse och kunskap om hela företaget, variation i arbetet samt personlig utveckling – säsongsjobb när det är som roligast!

Det viktiga är att du är rätt person och har rätt vilja. Vi tror på individer mer än meriter och erfarenheter. Du möter ett stort antal gäster varje dag och är vårt ansikte och länk till gästen. Din arbetsuppgift är mycket värdefull!

Därför behöver du ha ett glatt humör och vara serviceinriktad. Du kommer både att behöva samarbeta och arbeta självständigt. Känslan av att ge gästen en bra upplevelse och att arbeta i högt och omväxlande tempo är det som driver dig. I den mån det behövs är du tillgängliga för att hjälpa andra avdelningar inom Säfsen. Nedan kan du läsa mer om de säsongsjobb vi erbjuder.

Lediga säsongsjobb i Säfsen:

Restaurang – kock

Vi söker dig som brinner för matlagning och vill leverera god mat av bra kvalité till våra gäster i Björnen. Vi tror att du som jobbar i köket är positiv, noggrann och trivs med att jobba både självständigt och i grupp. Du bör ha en god social förmåga och vana att jobba i team där du behåller lugnet även vid hög belastning. Du har tidigare erfarenhet av yrket och en god känsla för matlagning. Läs mer här.

Säfsens erbjudande till dig med säsongsjobb

Skicka in din ansökan omgående! Intervjuer sker löpande.

Välkommen till ett spännande säsongsjobb i Säfsen! Och kom ihåg att följa oss på Facebook för mer info om våra säsongsjobb.