Upplev en minnesvärd sommar utan att spräcka budgeten!

Prisvärd familjesemester i Dalarna

Ta med hela familjen på en kostnadseffektiv semester. Med lite planering och smarta val kan ni spara tusentals kronor utan att kompromissa med upplevelserna. Här är några tips för att göra er sommarsemester både prisvärd och minnesvärd, även med en stram budget.

Semester utan att tömma plånboken

Hos oss på Säfsen får ni en glädjefylld familjesemester utan att belasta plånboken. En resa till Säfsen med familj och vänner erbjuder en oslagbar kombination av gemenskap, frisk luft och härlig motion. Efter en dag på cykel- eller vandringslederna känner man sig både härligt utmattad och avslappnad. Att återvända till stugan och njuta av god mat och dryck på altanen är den perfekta avslutningen på dagen.

3 tips för en prisvärd familjesemester

Det finns flera faktorer som påverkar semesterkostnaderna. Genom att ta hänsyn till dessa kan ni spara mycket pengar. Här är våra bästa råd för att minimera kostnaderna på er semester.

Ta med familjen, släkten eller vännerna och njut av en avkopplande semester. Kolla här för mer information om våra aktiviteter i Säfsen.

bloggen

Lågpriskalender

Hitta billiga resor

Ibland styr skollov och semesterperiod resan. Men kan du vara flexibel finns fina möjligheter till mycket aktiviteter och upplevelser till…

Läs mer
fr. 0 kr

Äventyrspasset

Alla aktiviteter på ett kort

Hyr stuga i Säfsen så får du Äventyrspasset på köpet! Här ingår en rad roliga aktiviteter som cykelarena, vildmarkslekplats och mer.

fr.0 KR
Läs mer

Bli inspirerad

Titta in på Säfsens Instagram för dagsfärska bilder och uppdateringar om vad som händer just nu.